2017. szeptember 14., csütörtök

Fióksín árgép

Hasonlítsa össze az árakat! Hettich,Harn görgős fióksín , fiókcsúszó. A termékárakat és szállítási díjszabást az adott forgalmazó az utolsó ÁrGép -es frissítés óta esetleg módosította. Minden ár az adott forgalmazótól származó bruttó ár, amely a szállítási költséget nem tartalmazza. Az adatok tájékoztató jellegűek.


A feltüntetett ár nettó ár és egy párra vonatkoznak. CENT golyós teljeskihúzású fióksín fékkel 400mm 45kg alul támasszal. Bútorvasalat nagy választékban.


Asztallap alá szerelhető, teherbírása kg. Az ár pár fióksínre vonatkozik! Az L és AL méretek megegyeznek! Fiókos tároló –› ÁrGép. HENKEL, mert egy kicsit mindenkié!


Egyedülálló technológia a ragasztók, a tömítőanyagok és a szilikonok piacán. KÖSZÖNTÜNK WEBÁRUHÁZUNKBAN! A BAUHAUS több mint barkácsáruház Online vásárlás Gyorsan, kényelmesen, kedvező áron Országos szállítás BAUHAUS. Méretek : 250mm, 300mm, 350mm, 400mm, 450mm.


Aktuális Fioksin ajánlatok az ÁrGép -en. Harn fióksín , teljes kihúzású fióksín , részleges kihúzású fióksín , blum fióksín , fémoldalas fióksín. Háztartási gép apró: Régi konyhai eszközök Régi konyhai eszközök.


A méret a fiók mélységére vonatkozik. Henkel minőség és megbízhatóság. Válogasson több száz webshop kínálatából és hasonlítsa össze az olcsó és akciós eladó szárítógép kategóriába tartozó termékek árait!


Franciaágy –› ÁrGép Lima LOZ heverő-franciaágy, laminált bútorlap alapanyagból, matrac és ágyneműtartó nélkül, ABS élzárással készülő ágy, többféle méretben. Lima bútorcsalád részeként is megvásárolható. Golyós, teljes kihúzású fióksín ,golyós fióksín ,teljes kihúzású fióksín. Szakszerűen bontott,minőségi nagyméretű hullámpala eladó.


Porotherm K tégla új eladó. Somogy, Zala, Vas, Fejér, Veszprém megyében a házhoz szállítás megoldható. Beépíthető ágy vasalat. Az ágy hosszanti beépítéshez szükséges vasalat.


Nagy teherbírású fióksín. Műanyag görgő kerék mm átmérő (T05). Csillag bútorcsalád elemei. Csapágyazott műanyag görgők. Könnyű kerék műanyag felnivel, alagútprofillal, 1mm, fekete.


A Würth a kötő- és rögzítéstechnikai elemek specialistája. Több mint 1ezer kiváló minőségű termékével - amelyből több mint ezer termék már Magyarországon is elérhető - és magas színvonalú szolgáltatásaival a legkülönbözőbb nagyipari és hagyományos szakipari ágazatok igényeit is ki tudja szolgálni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések