2017. szeptember 4., hétfő

Paverpol technika kellékei

Free Shipping Available. Money Back Guarantee! PAVERPOL TECHNIKA ELKEZDÉSÉHEZ AKÁR DOBOZ BÁRMILYEN SZÍNŰ SPECIÁLIS PAVERPOL ANYAG ELEGENDŐ! Képzett Márka-képviseleti oktatóink kérésre segítenek a technika elsajátításában!


In this video, make your own wall decoration. Hang it directly on the wall or make one on a piece of board or a canvas.

Valójában már műalkotások -a PAVERPOL egy izgalmas technika Írta: Kovács Ágnes A paverpol néhány éve újdonságként került Magyarországra, forradalmasítva a kreativitásban rejlő lehetőségeket. Nem csak a művészek alkotnak ezzel a technikával, bárki kipróbálhatja! A paverpol mint kreatív újrahasznosítás egyik formája jelenik meg a kézművesség palettáján.


WC – papír guriga fölhasználásával készül ez az elefánt. Különböző kiszerelésben és színben kapható, vízzel nem hígítható. Keverhető pavercolor.


A paverpol további sokszín ű sége, hogy keverhetjük más kreatív hobbyval is, mint pl: dekupázs. Az átlátszóra száradó paverpol -lal felragasztható a szalvéta, rizspapír… Ez után a díszítések is keverhet ő ek.

Az alapja egy levegőre száradó speciális keményítő és ragasztó anyag. Ezt textil, papír, selyem, puha bőr, gipsz és más természetes anyagokkal lehet felhasználni. Azért is örvend nagy népszerűségnek, mert a lim-lomok, kacatok nyernek általa új értelmet, tehát a paverpol az újrahasznosítás, az ökodizájn lehetőségét is magában foglalja. Megalkotója Josefine de. Sign in to like videos, comment, and subscribe.


Teljesen ártalmatlan a környezetünkre, állatkáinkra és önmagunkra. Szigorú hosszan tartó bevizsgálás után engedélyezték iskolákban, alkotó közösségekben felhasználásra. További ötletek a következővel kapcsolatban: Képek, Fantasy lányok és Fantasy nők. Ráadásul előképzettséget sem igényel a paverpol technika megtanulása, azt bárki el tudja sajátítani: tizenegy és hetvenöt esztendős.


Paverpol - on eBay. Száradás után jön a festés a paverpol technikával készülő. A mediamixed technika során több anyagot használok fel. Amennyiben kesztyű nélkül dolgozott, akkor a munka után azonnal mosson meleg vízzel kezet és úgyszintén mossa meg az ecseteket is! Niektorí profesionálni umelci už paverpol poznajú.


Buď ho kombinujú s inými technika , alebo mu kladú hlavný dôraz vo svojich dielach. Bežní ľudia ho objavujú len pomaly, zväčša však pomocou kurzov. Na nich lektori učia zaujímavé techniky a postupy práce s paverpolom, ktorá však nie je komplikovaná ani pri vlastnom.

Tieto silikónové formy môžete použiť na odlievanie rôznych hmôt, krištáľovej živice, mydiel, či sadry. Priesvitená a bronzová farba je pre šikovné ruky k dispozícii v 2ml balení , je určená na jemnú prácu, pre výrobu scrapbookingu, šperkov, koráliek, zdobenie bábik, šiat atď. No čo mám doma paverpol tak ho i tak využijem na niečo.


Je tu mnoho inšpirácií.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések