2017. szeptember 14., csütörtök

Csőmotor bekötése

A redőnymotor bekötése kapcsolóba. Alábbiakban két darab külön redőnyben lévő csőmotor Inis Duo kapcsolóba történő bekötése látható. Amennyiben csak egy darab redőny motorját kell bekötni, akkor Inis Uno kapcsolót kell használni (vagy az Inis Duo kapcsoló egyik kapcsolóját) és ekkor értelemszerűen csak a rajz egyik oldalán lévő motort és kapcsolót kell.


Redőnymotorok szakszerű bekötése. Kerülje el a problémákat és az életveszélyes helyzeteket szakszerű beépítéssel! A csőmotor elektromos hálózathoz történő csatlakoztatását és minden elektromos hálózaton. Bár biztos ez motoronként is változhat. Somfy csőmotorok vezérlési követelményei.


BAUHAUS Online-Videoworkshop Informatív, szakszerű és kompetens. Videoworkshopunk segítségével perc alatt hasznos információkra tehet szert, amelyek megkönnyítik munkáját a ház. Egy a számos előny között: Minden csőmotor kommunikál a ház központi vezérlőjével.


Az árnyékolók tényleges pozíciója tényleges időben látható a „terminálokon” a házban, továbbá grafikusan megjeleníthető, és a touch screen segítségével direkt vezérelhető. Ez úgy hangzik, akár egy mese az űrből- és olyan. SMART45RM - Nm-es univerzális csőmotor , mely mechanikus végálláskapcsolóval,beépített rádióvevővel, kézi vészhajtókarral rendelkezik, robosztus felépítése hosszútávon garantálja redőnyök, napellenzők és garázskapuk megbízható meghajtását. Maximálisan mozgatható redőnypalást, 60-as tengely esetén m2. A csőmotor bekötése Kösse rá a csőmotort a hálózatra és nyissa ki a távirányító elem-tartóját.


Nm-es csőmotor mechanikus végálláskapcsolóval, beépített rádióvevővel, redőnyök, napellenzők és garázskapuk hajtására. A motor most percig tanulásra kész állapotban van. Az elektromos árammal működő motoros redőny létrejötte a redőnyök folyamatos korszerűsödésének eredménye, így a hagyományos gurtnis redőnymozgatás mellett, illetve helyett elektromos redőnymozgatás is lehetséges, ami a kényelmes kezelhetőségen túl megkönnyíti a nagy méretű, nehezen felhúzható redőnyök mozgatását is.


A Motorok és vezérlések árai -kal csökkentek ! A Ky árnyékoló és redőnymotorok csendes, halk működésű, robusztus felépítésének köszönhetően kimagaslóan magas élettartalommal bírnak. Fali kapcsolós motoros redőny. Elektromos redőnyeit működtetheti fali kapcsolóról.


A kapcsoló vezetéken keresztül csatlakozik a motorhoz, ebben az esetben egy vezetéket szükséges kiépíteni a csőmotor és a kapcsoló között. Prémium kategóriás Nm-es akadályérzékelős kapcsolós redőnymotor. Akadályérzékeléssel és lefagyásvédelemmel is rendelkezik ez az elektronikus végállású motor. Központi vezérlésekhez is ajánljuk.


A CSŐMOTOR BEKÖTÉSI ÉS BESZABÁLYOZÁSI UTASÍTÁSA Figyelmeztetés – ezen utasítás szerint végzendő tevékenység nagyon fontos a személyi biztonság szempontjából. RIZZE MEG EZT AZ ÚTMUTATÓT! Revolution System 35S csőmotor , mely alkalmas redőnyök roletták, fareluxák működtetésére kapcsolós változatban.


A motorra év gyártói garancia, és magas szintű szerviz hálózat társítható. Kimagasló teljesítmény, egyenletes futás, alacsony zajszint és széles körű felhasználhatóság a jellemző. A VEZÉRLÉS BEKÖTÉSE a. Csak reteszelt redőnykapcsoló, vagy megfelelő elektronika használható.


A vezérlés végleges bekötésekor is ellenőrizni kell a forgásirányt. Ha szükséges, fel kell cserélni a két forgásirány-fázist (barna és fekete). A BEÁLLÍTÁSOK TÖRLÉSE ÉS. SMART35R - Nm-es univerzális csőmotor , mely mechanikus végálláskapcsolóval, beépített rádióvevővel rendelkezik, robosztus felépítése hosszútávon garantálja redőnyök, roletták megbízható meghajtását.


A bekötési rajz alapján történjen a Mobilus motor bekötése (lsd. 1. rajz) A hálózati kábelt a színeknek megfelelően kösse össze a motor kábelével. Miután a motort csatlakoztatta a hálózathoz, és a kapcsolót is összekötötte a motorral (lsd 2. rajz), tudja a felső és alsó végállásokat. Motor vezetékeinek nem megfelelő bekötése Cserélje meg a fekete és barna vezetéket Motor végálláskapcsolója nem nyit Forgassa a menesztőt 2-szer körbe ellentétes irányba Motor nem vagy csak nagyon l. Csőmotor átmérő Forgatónyomaték.


A felszerelést az elektromos rendszer kiépítésétől függően pár óra alatt elvégzünk. Először a redőnyök telepítését kezdjük, majd amikor az alumínium redőnyök a helyükre kerültek, kezdődhet az elektromos vezetékek bekötése , legvégül pedig a motorok végállásainak beállítása. A villanyszerelési munkák idejét.


LETŐLTHETŐ FORMÁTUMBAN! Húzza fel és eressze le kényelmesen a redőnyöket a távirányító segítségével! Csatlakoztassa őket otthon automatizálási eszközeinkhez és hozzon létre biztonsági forgatókönyveket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések