2017. szeptember 5., kedd

Leg godt jelentése

A „ Leg godt ” jelentése „Játssz jól”. Leg godt , azaz jót játszani, ennyire egyszerű megalkotni egy ősidők óta. A szó betűivel elrejtett jelentés ? Nem mindennapi névválasztás a Legóé, ennek jelentés latinul.


A glamour szó jelentése ragyogás. Play Well Next weeks word is Leg Godt.

Neve a dán „ Leg godt ! And years later we are having a party. A népszerű építőjáték, a LEGO neve két szó két-két betűjének összevonása. Tudta hogy a Lego neve a dán leg godt ! A Lego világszerte igen sikeres építőjáték. A cég fából készít eszközöket. A LEGO játék nevének eredete.


Felvezette, hogy milyen produkciót kéne a Szenzációs Négyesben előadniuk,. LEG GODT jelentése “jól játszani”.

Gondolkoztál azon valaha, hogy mit jelent a „LEGO“ szó? Nem az egyik tulajdonos nevéből ere de nem is a „Let’s go“ rövidítése. Valójában két dán kifejezésből áll, a „ Leg “ (játszani) és a „ Godt “ (jól) szavakból, vagyis a jelentése „jól játszani“.


Az eredetileg kis családi vállalkozás napjainkra a világ egyik legelismertebb játékgyártójává nőtte ki magát. Alapja a leg godt kifejezés, ami dánul annyit tesz: jót játszani. Elterjedt, de téves az a feltételezés. The latest comes from Lego, whose new Nexo.


Ole Kirk Christiansen találta ki játékainak a LEGO nevet, a dán leg godt szavakból, amelyek jelentése játssz jól, majd a vállalkozás a Lego Csoporttá nőtte ki magát. Godtfred Kirk Christiansen vitte tovább a LEGO-t. A világ legismertebb gyerekjátéka.


Ettől kezdve a LEGO játékok sikere töretlen volt, sorra nyíltak a különböző gyárak, üzemek. The official Lego Minecraft set has been such an amazing success that Lego and Swedish game developer Mojang have decided to expand the line with two new official sets: the Village and the Nether. Mára szinte nincs olyan dolog, amit ne lehetne megépíteni Legóból a több mint tízezerféle alkatrész segítségével.


Egyes logó tervezők úgy vélik, hogy ennek a terméknek komoly üzenete van a világban. De lehet, hogy ez csak egy ember túlzott fantáziája, ami. Az elnevezés a dán dán „ leg godt ! Christiansen legnagyobb találmánya az volt, hogy az építőelemek tetején kis kör alakú, kidudorodó részek álltak ki a formából, illetve ennek megfelelő méretben az aljuk is lyukas volt, ezért a pozitív és negatív darabokat egészen kis gyerekek is össze tudták illeszteni. Builders Risk: Common Coverage Exclusions and Clauses by Jacquelyn Connelly Between rapidly changing construction trends and increasingly sophisticated risk mitigation tactics, property owners and contractors have a deluge of details to keep in mind when they’re working to complete a project.


TermékvonalDuploAjánlott korosztály1.

A játék legfőbb újdonsága az volt, hogy a többnyire négyszögletes. Az akkor készült elemekkel a ma megvásárolható készletek is teljesen kompatibilisek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések