2017. szeptember 8., péntek

Ponyvaanyag

A ponyvából készített napellenző vásárlása esetén különös körültekintéssel kell választani, hiszen nem minden ponyvaanyag alkalmas a napfény és a káros sugarak szűrésére. A Ponyvamester számos UV szűrős, sötétített vagy áttetsző ponyvát alkotott meg ilyen használatra, hogy a kellemes nyári meleg, a napsütés, a. Kínálatunkban szinte valamennyi ponyvatípus megtalálható, különböző színekben. Raktáron lévő termékeink elsősorban hagyományos színűek, de színskálánkból szabadon választva megrendelés alapján a kért színt importáljuk, és megállapodás szerint leszállítjuk partnereinknek. Vastagság, minőség, felület, anyagösszetétel tekintetében is igyekszünk ügyfeleink.


Széles ponyvaanyag kínálatunk lehetővé teszi, hogy a legkülönbözőbb ponyvajavítási munkákat gazdaságosan, a lehető legjobb minőségben elvégezzük, Professzionális eszközeink révén szinte elnyűhetetlen hegesztésekkel javítjuk a szakadt, kikopott, szétfeslett ponyvákat.

A sérült, szakadt ponyva javítása során megújul, élettartama jelentősen megnő. A kialakult hazai helyzetre való tekintettel kérem Önöket, hogy NE válasszák az előreutalás fizetési módot! Nem tudjuk jelenleg, hogy meddig tudunk csomagot küldeni. Bosszúságot okoz a beázás ? Használjon PVC anyagot takarásra, fedésre ! PVC ponyva anyagok nagy választékával várjuk üzletünkben ! Ponyvából készült termékekre általánosságban elmondható, hogy nagymértékben mobilisak (gondoljunk csak arra, hogy egyszerűen össze lehet hajtani), viszonylag olcsóak, kis helyen is elférnek, számtalan helyen felhasználhatóak, nem igényelnek különösebb ápolást, gondozást, éppen ezért hosszú élettartamúak, anyagától függően akár évig is használhatóak a. A sátrak kialakításakor a könnyű fémszerkezetre ipari ponyvaanyag kerül, amely egy kőépület felépítésénél sokkal kevesebb idő – akár néhány nap vagy egy hét – alatt elkészül, így akár az utolsó pillanatban is megrendelheti a sátrat, és nem kell attól félnie, hogy a rendezvény megnyitójának időpontja vagy a.

A sátorponyva anyagában színezett. Speciális szövési technológiájának köszönhetően sátorponyva anyagaink nagy szakító szilárdságúak, ellenállnak a sérüléseknek. Ha napellenzőhöz nem szakszerűen választunk ponyva anyagot, akkor annak árnyékában is ugyanúgy leéghetünk, mint ha a napon feküdnénk. Ennek oka, hogy a nem erre a célra gyártott ponyvaanyag nem szűri az UV sugarakat.


A Fortuna Ponyva több neves európai ponyvaanyag gyártóval áll kapcsolatban mint pl. Német Mehler Haku, a Belga Sio-Line vagy a spanyol Sauleda cégek. Ezek a tapasztalt és neves gyártók rengeteg ponyva típust gyártanak, több száz színben és különböző anyag minőségben gyártanak.


Kiváló minőségű, elsősorban európai gyártóktól származó, európai minőségű színes ponyvaanyag kínálatunkban különböző vastagságú, különböző célokra felhasználható termékeket találnak vásárlóink. Ezek méter és méter szélességűek, de természetesen egyéb méretben is rendelhetőek. Erről bővebben ügyfélszolgálatunkon tájékozódhat. Kerti bútor takaróink strapabíró UV- és vízálló anyagból készülnek, mely megőrzi rugalmasságát hidegben és melegben egyaránt.


Tekintettel, hogy a takarókat egyedi méretre, a kerti székre, asztalra vagy ezek együttesére szabva készítjük, azok tökéletesen illeszkednek és viharban, szélben is a helyükön maradnak. Habár az online felület csak egész folyómétereket enged rendelni, de igény szerint cm-enként is tudjuk vágni, és ennek megfelelően számlázni. UV stabil lakkréteg bevonatának köszönhetően a huzat sokáig megőrzi színét, vízszigetelő képességét. Ellenáll a különböző környezeti hatásoknak – erős napfény, jégverés, viharos szél, stb.


A mûszaki textíliák ( ponyvaanyag ) feszültség-megnyúlás kapcsolata erõsen nemlineáris már a használati állapot szintjén is. Ennek oka az, hogy az anyagot felépítõ szálak és a szálakat bevonó mátrix felépítése (szövet szerkezet) geometriai nemlinearitáshoz vezet, és az elemi részek viselke-dése is nemlineáris. Tessilmare gyártmányú.

Poliészter alapanyagú szövet vinil-kloriddal vízmentesítve. A ponyvaanyag egy szövet, melyet bevonattal, mátrix anyaggal látnak el. A húzási merev-ség a szálakhoz köthető, míg a nyírási merevséget (a szövet szálainak záródásáig) a mátrix anyag biztosítja. Fő szempont a leendő ponyva készítésénél a gyors oldhatóság, stabil rögzíthetőség, könnyű fel illetve lecserélhetőség, és nem utolsó sorban az esztétikus megjelenés.


Fontos irányelv a megfelelő minőségű ponyvaanyag kiválasztása, és a kritikus pontokon annak megerősítése, melyre speciális ponyvaanyagot használunk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések