2017. január 27., péntek

Leroy cafe debrecen

Reviews If you state something in the menu. I expect to get it, and not a. Allergic to anything? Are you allergic to any substance? Does it contain a food colorant?


Pontos elérhetőségek, nyitvatartás, galéria, értékelések, ÉTLAP és ITALLAP - Etterem.

We use cookies to personalise content and ads, to provide socia. Nyüzsgő, baráti hangulat, trendi design, kiváló és állandó minőség. Fórum bevásárlóközpont. Foursquare uses cookies to provide you with an optimal experience, to personalize ads that you may see, and to help advertisers measure the of their ad campaigns.


Jó ott lenni és jó ott enni. A számtalan koktélspecialitás, a világszínvonalú italválaszték minden igényt kielégít. Minőségi alapanyagokból nemzetk.


Online rendelési felületünk karbantartás miatt nem elérhető.

Kérjük látogass vissza később. Cimkék keresett kifejezés leroy - cafe Összesen találat. Főzzön az Ajándékozóval!


Debrecen , Csapó u. Datolyával és camembert-rel töltött jércemell. Fűtött terasz, szolid árak. Tudo miért fontos a finom étel?


Mindenkit barátságossá tesz és mosolyt csal az arcára. Ha esetleg a megszokott Leroy minőségre vágysz és nem tudsz eljönni hozzánk, rendeld meg ételedet online felületünkön. Majdnem minden ételünket házhoz szállítjuk, tekintsd meg étlapunkat és válasz közülük! A magyaros és nemzetközi ételek nagy választékát találhatod meg nálunk, minden igényt kielégítve. Restaurant Chairs Solid Wood Conference Room Tables Furniture Home Decor Mesas Homemade Home Dec.


Könnyen megközelíthető az utca felől is,de a legjobb, hogy egy nagy plázázás után megérdemelt jutalomként beülhetünk ebbe a kiváló étterembe. Kellemes környezet,jó kiszolgálás,finom ételek és italok várnak bennünket. Már többször voltunk itt,de még nem csalódtunk az étlap.


Westend City Center, I. Hild József sétány 40.

Képek az étteremről: Heti menüajánlatunk: Kapcsolat: Hétfő. Chili Cafe − étterem és kávézó Étlapunkon megtalálhatók a hagyományos, tradicionális ételek mellett a mai modern konyha különlegességei is, visszafogott árakon. Menü kiszállítás 2adagtól!


Rendeld meg ételedet és mi házhoz visszuk. Kávézónkban a legmodernebb technikák alkalmazásával tartunk lépést a 21.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések