2017. január 9., hétfő

Tetol fb színtelen

A kezelést csapadéktól védett helyen, szilárd folyadékzáró aljzattal ellátott területen végezzük. A kezelés történhet ecsettel, szórással, permetezéssel és foglalkozásszerű felhasználók esetén bemerítéssel. Tetol FB faanyag védő oldat. TETOL FB oldat sárga Liter. Fémkorróziós hatás: fémek felületét kismértékben.


Víztaszító, oldószertartalmú, színtelen , a fa.

Cédrus fakonzerváló alapozó és lazúr festék Diszlazúr diszperziós favédőszer, alapozó. A faanyagvédőszer ammónium- és bórvegyületeket tartalmazó vizes oldat. Az egyes rétegek között min. Felhordható áztatással és szórással is. Ajánlott felhordási hőmérséklet.


Lazúr festékek használata esetén használjon színtelen favédőszert. FELHASZNÁLÁSI ÚTMUTATÓ. A szer külső megjelenési formája: színtelen , barna, zöld.


A tetol fb oldat fenyő és lombos faanyagok tűz- gomba- és rovarkárosítással szembeni megelőző és részleges megszüntető védelmére szolgáló készítmény.

CikkszáKészlet információ: Lista ár. Hő hatására víz és a lángot fojtó ammóniagáz keletkezik, a felület izzik, ill. Az OSB kiválóan alkalmazható a tetőterekhez, padlókhoz, falakhoz,. Beltéri felületkiegyenlítő glettanyag ( 20kg ) Rigips Rimano Plus A. Festékek fára, Egyéb festési.


IMPRALIT TSK (P-66): Tömény, színtelen , vízoldékony anyag. Trackbacks are bekapcsolva. Homlokzattisztító zselé makacs füst-, por -, korom- és egyéb városi szennyeződés eltávolítására tégla-, beton-, kő- és vakolat.


Ez színtelen , épp ezért oxid porfestéket adunk hozzá, hogy jól látható legyen a. Lakáselválasztó falak. Toko Kossuth Lajos u. A beépített faanyag élettartamát jelentősen meghosszabbítja a szakszerű megelőző faanyagvédelem, melynek során a beépítendő fát vegyi anyagokkal kezelve védjük a gomba- és rovarkárosítás ellen. Hatóanyag: Bórsav – A védelem.


Lehetséges, hogy a termék már nincs az áruházunkban. Hasonlítsa össze az árakat! C-on a párolgás elhanyagolható, de a poranyag kiszóródása esetén a. F ÉGÉSKÉSLELTETŐ FAKONZERVÁLÓ SÓ TYTAN 20KG, db,.


STAR FAKONZERVÁLÓ 1L, db,.

Isoliersalz Szigetelősó 0. Kerülendő anyagok Erős oxidálószerek, erős savak, erős bázisok 10. Veszélyes bomlástermékek Tűz esetén irritáló vagy mérgező füstök, gázok képződnek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések