2017. január 27., péntek

Jénai tál

Hőálló jénai tál vagy hőálló tál néven ismeri szinte minden ember, aki egy kicsit is jártas a konyhában. A nevében is benne van, hogy bírja a hőt, ugyan akkor a hideg körülények között is lehet használni. Formáját tekintve létezik kerek, ovális, szögletes és speciális GN méretű tál is valamint fedővel vagy fedő.


Teljes magasság cm. Hasonlítsa össze az árakat! Tálkákra van szükséged a müzlihez vagy a salátához?

Nézd meg online az IKEA választékát a tálakból és üvegtálakból, és böngéssz lakberendezési ötleteinkből és inspiráló megoldásainkból. Nézd meg étkészleteinket, melyek között biztosan találsz a stílusodhoz illőt. Vásárolj online vagy az áruházakban! Fedezd fel sütőbe való edényeink teljes kínálatát!


Válassz a sokféle méret és stílus közül, hogy megfelelő edényed legyen minden étel elkészítéséhez. Az ételt ugyanabban fel is tálalhato amiben főzte hogy kevesebbet kelljen mosogatni és az edény megőrizze a sütő melegét. Szeretsz jókat sütni és enni?


Jénai tál készlet – kerek. Akkor ez a jénai tál készlet kötelező eleme a konyhádnak!

Nagyszerű ételeket készíthetsz benne és rendkívül mutatós is. SIMAX jénai tál készlet. Jó minőségű hőálló üveg. Hőálló tálak és főzőedények széles választéka várja a Praktiker webshopban.


Napóleon legyőzte a porosz hadsereget a jénai. A jénai egyetem később Schiller nevét vette fel, a 19. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. KONYHAI FELSZERLÉSEK, Webvasar.


Weboldalunk cookie-kat használ az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint, melyek nem alkalmasak személyes azonosításra. Nem melegítem elő a sütőt, így még egy kicsit tovább kel a tészta. A sütő aljába öntök egy jó pohárnyi vizet. Eladó régiségek, műtárgyak, antik tárgyak hatalmas választéka. Keresési eredmény a jénai kifejezésre.


Böngéssz remek recepteket erre is: Házi ropogós kenyér (jénais)! Mérete:41x26xcm. Hagyd üresen ezt a mezőt.


Iratkozz fel rendszeres hírlevélre, amiben azonnal értesítést kapsz, amikor új termék érkezik az áruházba! Kategória: római tál receptek. Kattints és válogass több mint 2.

Free Shipping Available. Money Back Guarantee!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések