2017. január 6., péntek

Bébiételes üveg karácsony

Egyszerűen megvalósítható és olcsó ötleteket keresel, amelyekkel kicsit ünnepi hangulatba rázhatod a lakást? Nos, nem lesz másra szüksége mint egy befőttes üvegre, egy gyertyára és néhány kreatív kiegészítőre, ami illik az otthonodhoz, az ünnephez és a személyiségedhez. Elkészíteni rendkívül egyszerű, nem időigényes és még költségekbe se kell verni magunkat. Amúgy a bébiételes üvegen kívül bármilyen más befőttes üveg is megfelel a célnak.


A hónapokkal Karácsony előtt megjelenő akciók, hirdetések rendre azt sugallják, hogy az ünnep a csillogástól, a csomagoktól, a földi javakban dúskálástól lesz szép.

A valódi egymás felé fordulás, a szeretet megélése sokszor elveszik a rohanásban, a megfelelni akarásban. Bébiételes üveg 1ellenőrzött és értékelt eladóktól – Vásárlás akár. A pint Csilla Vörösné fedezte fel. Fedezd fel (és mentsd) saját pinjeidet a Pinteresten.


A személyes kedvenceink azonban így karácsony közeledtével a. A legjobb erre a célra a bébiételes üveg , de bármilyen szép darabot. Van, aki naponta, van, aki kétnaponta, van, aki csak különleges alkalmakkor fog hozzá, hogy házilag készítsen bébiételt a babájának, míg akadnak, akik az üveges finomságok mellett teszik le a voksukat.

Ki így, ki úgy oldja meg a hozzátáplálás kalandját. Ha összegyűlt pár tucat bébiételes üveg , már kezdődhet is a móka! A bébiételes üvegeket eleinte sajnáljuk kidobni, majd olyan sok halmozódik fel belőlük, hogy azon törjük a fejünket, mihez is kezdjünk velük.


Karácsony Mikulás Hóember Borosüveg Borító Karácsonyi dísz Dekoráció. Rendszerezés mesterfokon – tipp üres befőttes- bébiételes üveg rendszerezőként való. Az üres bébiételes üvegekből egy kis kreativitással mind a magunk, mind a. Ugye te se dobod ki a kiürült befőttes üveget?


Nem mindenki szokott venni nagy üveg mézet, vannak akik a kisebb kiszereléseket keresik. Papírboltban (hasonló helyeken) lehet kapni előre feliratozott vinyettákat, só, bors, kömény, stb. Ha a cimkét lemosod róla, és ilyeneket raksz helyette, még akár el is tudod adni készletként ismerősöknek, pár Ft bejöhet rajta. Karácsonyi ötletek - Itt mindent megtalálsz egy helyen,amit gyermeked óvodás éveiről,életéről,neveléséről,fejlődéséről tudni szeretnél.


Segítséget kaphatsz bármilyen nehézségeproblémád akad. Egy előző bejegyzésben már megpróbáltam körüljárni a sütemények díszítésének témáját, most pedig pár ötletet szeretnék mutatni, hogyan tehetjük ünnepivé az egyszerűbb kekszek vagy akár a bolti édességek csomagolását, szem előtt tartva az újrahasznosítást. Mécsestartó bébiételes üvegből no1.


Főleg most, hogy közeleg a karácsony. Saját készítésű hógömb Szükséges anyagok: kis befőttes, vagy bébiételes üveg szilikonos ragasztó csillámpor (ezüst, fehér vagy arany) akrilfesték desztilált víz g.

Befőttes Üveg Bögrék Teríték. Tegnap délután eszembe jutott, hogy már régen szerettem volna varrni egy Tildás mikuláscsizmát. A fiúknak van már régóta és idén egyébként is a bakancsot rakták ki az ablakba, ezért Grétinek varrtam meg. A fehér akrilból tegyünk egy keveset mondjuk a bébiételes üvegcse kupakjába és tegyünk hozzá egy icipici lila festéket. A fogkefét mátsuk az elkevert festékelegybe.


A műanyag fésűt az üveg elé tartva húzzuk végig a fogkefét rajta hirtelen mozdulattal, hogy ráfröccsenjen a felületre. A Karácsony a varázslatok ideje, ezért is szeretjük nézni, ezeket az üvegbe zárt csodákat. Készítsétek el a saját kis mesegömbötöket, egyáltalán nem bonyolult! A kiválasztott üveg tetejét fessük le pirosra, zöldre, vagy amilyen színre szeretnénk.


Ha nagyon mély a kupak, hungarocelből vágjunk ki egy kört, ami pont befér majd az üveg száján, és erre ragasszuk a figurákat. Még személyesebb lehet a megemlékezés, ha mi magunk készítünk gyertyatartót, ezzel is kifejezve szeretetünket. Mivel igyekszünk minden hulladékot a megfelelő helyre eljuttatni, hogy utána ismét feldolgozhassák, ezért mielőtt kidobnánk mindig átgondolom, kaphat- e új életet. Egy nagyon egyszerű dekupázs technika, üveget dekorálunk színes papírból kivágott figurákkal. Ebben az esetben kimarad az alapozás, festés, csak a ragasztó és a szalvéta vagy dekupázspapír szükséges.


De ha mégsem használódik el min a karácsony is a nyakunkon, és kitaláltuk, hogy márpedig mi egy tök jó és olcsó és különleges és überhiperszuper egyedi ajándékot akarunk adni, akkor nem kell annyira a karácsonyi vásárokat és plázákat járni, hanem egyszerűen leülni az asztalhoz, és megkreálni egy ajándékot.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések