2017. január 13., péntek

Gyepszőnyeg árak

Az akciós prémium gyepszőnyeg árak csak a gyáli telepen érvényesek! Az árváltozás és a mennyiségi korlátozások joga fenntartva! Nincs minimálisan rendelhető gyeptégla mennyiség!


Prémium SPORT vagy MEDITERRÁN gyepszőnyeg rendelés akciós áron. Az itt megadott árak , csak a gyepszőnyegre vonatkoznak: Az általunk telepített prémium minőségű gyepszőnyeg nettó ára 1. A helyszínre szállítás költségét az ár nem tartalmazza!

Cégünk gyepszőnyeg kereskedelemmel nem foglalkozik, csak szolgáltatással! Cégünk kifejezetten prémium minőségű gyepszőnyeg értékesítéssével foglalkozik. Az olcsó gyepszőnyeg előállítása néhány hónap alatt történik. Egyszerű és gyors gyepszőnyeg rendelés országosan. A ára nem tartalmazza a szállítás költségét, egyedi számolás alapján, a telephelytől számított távolságtól és a rendelt mennyiségtől függ.


Ezek a gyepszőnyeg árak csak gyepszőnyeg vásárlás esetén érvényesek. A gyepszőnyeg ára nem tartalmazza a szállítás költségét, egyedi számolás alapján, a telephelytől számított távolságtól és a rendelt mennyiségtől függ. Aki gyorsan varázsolna pázsitot a kertbe, annak fűmag helyett a gyeptégla lerakását javasoljuk.


Ha emellett döntöttünk, akkor több pénzt kell áldoznunk rá, mint a fűmagvetésre.

Tehát egy négyzetméter általában 2. Gyepszőnyeg és fűmagvetés árak Gyepszőnyeg. Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy a kertépítő partnerek a tavaszi szezonban igen leterheltek, így ilyenkor minden esetben előzetes időpont egyeztetés szükséges! Browse A Range Of Quality Rak Products Now!


A fenti gyepszőnyeg árak a szállítás díját nem tartalmazzák! A szállítási díjat mindíg egyedileg kalkuláljuk a rendelt mennyiség és a szálltási helyszin ismeretében. Teljesen gyommentes, tömött szerkezetű, sűrű gyep, amely -ban gyökeresedett fűből és kész, kereskedelmi forgalomban kapható gyepből áll.


Előállítása Általában dön. Azonnal Gyönyörű Zöld: a gyepszőnyeg. Vásárolja gyepszőnyegét a Hurigardentől - az egyik legnagyobb lakossági forgalmazótól - a biztos sikerért kérje kivitelezéssel együtt. Kollégáink szakszerűen és gyorsan elvégzik kertje zöldesítését, akár nap alatt. Vásárlóink minden alkalommal meglepődve tapasztalják.


A frissen leterített gyepszőnyeg látványa minden kerttulajdonos szívét megdobogtatja. Valódi élményt nyújt, ahogy az addig poros, szürke, gyomosodó építési terület, vagy kertrész néhány óra alatt üde, zöl tömött pázsittá alakul át. A Holland Pázsit Kft. A felmérés alapján készítjük el pontos ajánlatunkat.


A prémium gyepszőnyeg kiszállítása raklapokon történik, egy raklapra négyzetméternyi gyeptégla fér rá. Ha a vásárló nem rendelkezik a kiszállításkor EUR-MÁV csereraklapokkal, úgy a raklapok darabjáért betétdíj kerül felszámításra. Parallax Services Monori Oázis KertészetLátogasson el hozzánk!

Böngéssze árainkat! Gyeptrágya, virágföld és tápoldat árlisták. Free Shipping Available. Money Back Guarantee!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések