2017. január 31., kedd

Kéder gumi ápoló

Nem csak a gumiabroncsokat kell télire váltani a hideg évszak. Ez egy LUX kéder – ápoló , az egyik barkácsáruházból származik, jó eséllyel az. Azt néztem, hogy a kéder gumi teljesen beszívta a gumiápolót. Csodálatosan széppé varázsolja autójának fekete műanyag és gumi külső alkatrészeit.


A legjobb ápolószerek a gumiabroncsok, keréktárcsák és gumi alkatrészek számára A tiszta keréktárcsa az autó névjegykártyája, és azok a jól karbantartott, mélyfekete gumiabroncsok és gumi alkatrészek teszik fel a pontot az i-re.

A gumi élettartamát meghosszabbítja és. Klíma szervízcsatlakozó szelepsapka. Ezen az oldalon a(z) Autobrill GUMIÁPOLÓ liter (Autobrill) termék adatait tekintheti meg a LM Hungarolube Kft. Külső autómosás belső takarítással és kédergumi ápolással, prémium minőségben 6. De aki a szilikon híve az se csüggedjen, mert a gumiápolók többsége.


Autó,Autó gumi és műanyag felületek, Ápolás – karbantartás Autó gumi és műanyag felületek, olaj ,motorolaj,gépolaj,hajtóműolaj. Emellett a tárolás időszakára felület kezelő, felület ápoló szerrel is. Néhány szó a Sonax Gumiápoló stift 2ml termékről Téli időszakban megakadályozza az ajtók, a szélvédők, a kabriótetők és a csomagtartófedél gumi tömítéseinek a befagyását.

A képen a kéder gumi látható, mivel ezt így magában nemigen lehet két varrás közé fogni, ezért a tárgyhoz illő anyaggal be szokták vonni. Ezt a műveletet ferde irányban szabott szalaggal érdemes elvégezni, hiszen az minden irányban szépen hajlíthatóvá teszi a textilbevonatot, gyűrődés nélkül. Sonax - autótisztás és ápolás felsőfokon! A Sonax több mint éve vezető autóápolási termék előállító németországi cég. A vállalat ezüstpolírozással kezdte pályafutását, később a szűkös alkalmazhatósági keretek miatt gépjármű polírozással foglalkoztak.


Gumi és lökhárító ápoló habHatóanyag aktív hab formájában kerül a. Meisterteile olaj display. Ugyanezt mondhatjuk el a gumiápoló hab , a gumiápoló szilikon, vagy a gumiápoló stift esetében is. Kitűnő ápoló hatás a szilikon tartalomnak köszönhetően. Tisztít, véd és ápol valamennyi típusú. Ha nem találtad meg amit keresel, kérj ajánlatot Partnereinktől!


Get without the ads. DEEP CLEANING The Nastiest Car Ever! Complete Disaster Full Interior Car Detailing Transformation! Niva csomagtérajtó kéder gumi. Még nincsenek értékelések.

Kiigazító csontkés, Az un. Használatával elkerülhető a karosszéria és a, Alvázvédő, üregvédő, szélvédőragasztó, hangszigetelő, szilikoneltávolító. Ha mégis komplett cserére lenne szükség, nézzen szét gumi -kínálatunkban! Magas fokú védelmet biztosít és megakadályozza a repedések képződését.


A glicerin és a többi gumiápoló is azzal fejti ki védő hatását, hogy a gumi felületére hordva megakadályozza, hogy a gumi vegyi reakcióra lépjen a reá kerülő szennyező anyagokkal, ezzel a szerkezete károsodjon, rugalmassága, szigetelő képessége csökkenjen, és ne tudja ellátni feladatát, ami a leggyakrabban a rugalmas. AJTÓ KÉDER GUMIK ,TOVÁBBI ALKATRÉSZEK,,Alkatrész Garázs VW SEAT Skoda Bontott,Gyári új és Után Gyártott ,alkatrész áruház bon. Az ajtófalcokban található mûanyag részeket is ápoljuk (gumicsövek, kéder gumik stb.) Ezután a külsõ üvegfelületeket is gondosan megtisztítjuk, ügyelve a bogarak okozta zsíros felületek eltávolítására. Profilni Gumi - Kederi.


Documents Date added. Autódnak is jár a kényeztetés! Gumijavító, tartozékok, kéderg, Futómű első - hátsó, Motoralkatrész HU. Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.


Legyen friss és új illata autódnak! Szerzői jogi védelem alatt álló oldal.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések