2017. január 12., csütörtök

Poli farbe platinum színek 2017

Helló mély színek ! Az idei év divatszíne, a szürke egyik új árnyalata a lisztes üröm. Bemutatkozik a földszínekre hangolt belső terek diszkréten hivogató árnyalata. Barna orchidea: a visszafogott harmónia.


A népszerű orchideák is olyan szobában érzik jól magukat, ahol árad a természetes fény.

Azóta, évről, évre új árnyalatokkal színesítjük a meglévő palettát. Az első évben csak fehér színben, de színezhető formában került a boltok polcaira az egyrétegű, csepegésmentes, mosható és illatosított beltéri falfesték. Nem tartalmaz hozzáadott formaldehid.


Platinum -termékek. A nem fedő, transzparens szín előállításához pl. A most forgalomba kerülő barnás színek egészséget, nyugalmat, egyszerűséget és álland. Bár a színek kiválasztása nem egyszerű feladat, mégis remek elfoglaltság, hiszen otthonunkban új hangulatokat teremthetünk, az egyes helyiségeket a magunk stílusához igazíthatjuk.


Az új színek : búzafű, kék szellőrózsa, vasvirág, barna orchidea, lisztes üröm, liliom, brazil menta, hamvaska.

A képeken szereplő színek illusztrációk, számítógépmonitoronként eltérő árnyalatokat mutathatnak. A valós felületi megjelenést, minden esetben, befolyásolják az adott tér-, és a fényviszonyok. POLI - FARBE PLATINUM.


Medi- Farbe kórházfestékkel újult m. Felhordása egyszerű, a festés így viszonylag tisztán végezhető. Poli - Farbe Kft-nél. Az alapfelület minőségétől, színétől és struktúrájától függően egy rétegben is megfelelő fedést biztosíthat. A termék könnyen kezelhető, jó fedőképességű, matt és.


Közzétette: Imijet. Egy idő után azonban más dolgok kezdtek érdekelni, de az. Talán a felére elég. Viszont tényleg elég lehet egy réteg, nálunk legalábbis elég volt. Ez most olcsó, vagy drága jó kérdés, mert az ilyen hitványabb diszperzitek igaz olcsóbbak még egy literes vödörrel is, de volt olyan szoba amit egész pontosan -szer festettem át vele amire befogta.


Különleges receptúrájának köszönhetően nemcsak mosható, hanem dörzsölhető felület kialakítására is alkalmas: 1különböző szennyeződésnek ellenáll. Penészálló: tartósan meggátolja a nedves, párás helyiségek falfelületeinek penészesedését. Kattints a választott színre!

A monitoron megjelenő színek eltérhetnek a valós színektől! Extra nagy fedőképességű, gélesített, csepegésmentes beltéri falfesték, mely alkalmas új vakolt felületek, régi festett felületek, gipszkarton, valamint tapéta festésére. A táblázatban lévő színek nem feltétlenül egyezek meg ez eredeti festékszínekkel, ugyanis ez nagyban függ az ön monitorától, és a böngésző típusától is.


A színek pontosításához kérje munkatársaink segítségét. Kérésére falat festettünk, persze Ő is tevékenyen részt vett a munkában. A fehér és a pasztell színek hosszú idő óta népszerűek a falszín kiválasztása során. Nem csoda, hiszen világosabbá, tágas érzetűvé teszik a teret, és jól kombinálhatóak mind világos, mind sötét bútorokkal.


Az utóbbi időben azonban egyre erősödik az a tendencia, amikor egy sötétebb, markáns szín határozza meg. Ennek az árnyalatnak különösen jól áll a kheki árnyalat és rendkívül jól mutat réz, arany vagy natúr kiegészítőkkel. Ennek módja, hogy először az enyves festéket a falfelületről maradéktalanul eltávolítjuk, majd mélyalapozóval előkezeljük azt. Tegyél egy próbát, ha nyitott vagy az újdonságokra, szívesen kísérletezel új utakon, fontos számodra a.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések