2016. április 26., kedd

Ponyva javítás

Full Range Of GE Lamps Online. UK Next Day Delivery! Limited Time Offer.


Bár a ponyva az egyik legtartósabb anyag, vannak esetek, mikor szükség van a ponyva felújítására, ponyva javítására. Bármilyen elszakadt, megrongálódott, akár kiégett ponyváról is legyen szó, akár ingyenes helyszíni kiszállással is megjavítjuk. Ponyva készítés és javítás.

Közkedvelt a teraszok téliesítése, hiszen rosszabb időben is eltölthetjük itt a szabadidőnket. Az óriási színválasztéknak köszönhetően mindenki megtalálja a számára megfelelő szí. Teherautóhoz, színpadhoz, sátorhoz, teraszra, utánfutóra, autóra. Molinó készítés, konfekcionálás, ponyva hegesztés.


Néhány esetben javítás helyett a teljes ponyva termék anyagának cseréjét ajánljuk, mert így gazdaságosabb s költségkímélőbb megoldással találkozhatunk. Megmenthető” állapotban a hozott sérült anyagot beszámítjuk a munkadíjunkba. Európai ponyva minőség megfizethető áron!


Olcsó, akciós ár a PONYVA.

Ismerkedjen meg cégünk fő tevékenységével, ami nem más, mint a ponyva készítés. Családi vállalkozásunk, már éves múltra tekint vissza! Számtalan megrendelésen vagyunk már túl.


Munkáinkat igyekszünk precíz, pontos. JAVÍTÁS Balesettel, sérüléssel természetesen sosem számolunk előre. Azonban egy-egy ilyen sérülés komoly károkat tud okozni ha nem javítják, esetleg a sérült teherautó vagy kamion ponyva miatt a teherszállítót nem engedik be a célállomás telephelyére biztonsági és egyéb előírások miatt. Ybl Miklós által tervezett épületeket ugyan nem, de kamion- és teherautó ponyva , sátor, molinó, előtető, garázs, utánfutó ponyva javítást is vállalunk rövid határidővel.


Budapest frekventált, könnyen megközelíthető részén található telephelyünkön javítunk, de akár mobil kiszállás is. Minőségi ponyva készítés, ponyva javítás. Vállalkozásom sokoldalúan foglalkozik ponyvakészítéssel, javítással. Gyakran előfordul akarva-akaratlanul, hogy teherautójával, pótkocsijával használat során kisebb baleset történik. A felhúzott ponyva kiszakad egy-egy helyen, átlyukasztja egy letörött ág, vagy egy “jóakaró” tesz kárt járművében.


Ne hagyja, hogy a sérülés tovább szakadjon! Sajnos gyakori jelenség. Nem találja termékeink között, amit keres? Nyertes pályázataink. MAZUG PONYVA KFT GYAKORNOKI PROGRAMJA - GYAK.

A javításra hozott ponyva , sátor vagy molinó anyagot sérüléstől függően órán belül javítjuk. Igény esetén szakembereink Budapest és vonzáskörzetében lehetőségükhöz mérten órán belül házhoz is mennek. FELÉPÍTMÉNY JAVÍTÁS.


Jelentkezzen be szakszervizünkbe online rendszerünkön keresztül és munkatársunk hamarosan visszahívja szerviz időpont egyeztetéssel kapcsolatosan.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések