2016. április 18., hétfő

Levegőn száradó gyurma ötletek

További ötletek a következővel kapcsolatban: Gyurma , Kreatív és Tündérházak. Fedezd fel reuskaroth levegőn száradó gyurma nevű tábláját a Pinteresten. Rengeteg gyurmázással és formázással kapcsolatos kreatív ötlet egy helyen, elkészítési útmutatókkal!


Gyurmák mindenféle technikához, ékszerkészítéshez. Számomra az alkotás csúcspontja, amikor valamit a saját kezem közt formázhatok, ilyenkor valóban megszűnik a külvilág és teljes mértékben beszippant a kreativitás.

Levegőn száradó gyurmák, süthető gyurmák és habgyurmák gyerekeknek is. Igazából a kéz melegétől kellene formázhatóvá válnia, de pont az a lényege a levegőn száradó változatnak, hogy légmentesen kell csomagolni. A levegőn száradó gyurma vagy modellezőanyag tulajdonképpen egy könnyen formázható, homogén gyurma , amely fehér és klasszikus terrakotta színben is elérhető. Száradás után tartós, nem repedezik, festhető, csiszolható, lakkozható. Figurákat, dísztárgyakat, tálkákat, és még számtalan dolgot készíthettek belőle.


A Darwi Roc gyurma fehér színű, levegőn száradó , homogén gyurma finom textúrával modellezéshez, szobrászathoz. A gyurma finom szerkezete lehetővé teszi a legkényesebb modellezési munkát, visszaadja a finom mintázatokat, ujjlenyomatokat is. Szagtalan, nem tapad a kézhez.

Előre leszögezném, hogy többféle levegőn száradó gyurma létezik,. Ha nem szeretnél sütni, szabad levegőn is megszára de ebben az esetben egy napot kell várni, közben. Könnyen elkészíthető porcelán gyurma ötletek.


KÉSZEN KAPHATÓ LEVEGŐN SZÁRADÓ GYURMA. A kész figurákat órán át hagyjuk száradni. A gyurmát feltépkedem diónyi darabokra, és egy jól zárható műanyag dobozba teszem. WEBÁRUHÁZUNK MŰKÖDIK! A megrendeléseket a szokásos eljárással, GLS-sel tudjuk elküldeni.


Posts about levegőn száradó gyurma written by Hobbyművész. A Jovi levegőn száradó gyurma kiváló minőségű, jól gyúrható, formázható, vágható, faragható és kiszáradva szépen csiszolható modellező alapanyag. Jovi Levegőn Száradó Gyurma , 4Ft-ért az Artwebshop Művészellátó kínálatában.


Először is szeretném. A lótusz virág alakú mécsestartók elkészítése hihetetlenül egyszerű. Mi is nyújthatna nagyobb sikerélményt a gyerekeknek, mint a hasznos, szép és tartós, “igazi” használati- és dísztárgyak készítése?


Egyszerű alapanyag, csodás eredmények, ezt kínálja a levegőn száradó FIMO gyurma ! Gyakran mondják nekem, hogy kapható a kreatív hobbi üzletekben levegőn száradó modellező agyag, illetve gyurma néven több gyártónak a terméke is, majd azzal otthon nekiállnak agyagvirágot készíteni.

Laikusként gondolhatnánk, hogy ez mind egyforma. Azonban attól, hogy ez van ráírva, nem tudhatjuk pontosan a struktúráját. Karácsonyi ötletek. Az Advent nagyon munkás időszak a kézművesek körében.


FIMO levegőn száradó gyurma , 5g, darab, A FIMO AIR Basic gyurma levegőn száradó , így sütést nem igényel. A gyurma fehér és terrakotta színben kapható, 5grammos kiszerelésben. Megmutatjuk, hogyan készült a fotón látható marokkói. A levegőn száradó (kerámia alapanyagú) gyurmával érdemes minél hamarabb megismerkedni, hiszen rengeteg felhasználási területe van.


Ideális modellező anyag, kézzel könnyen formázható. Készíthetünk belőle apró figurákat, ékszereket, kulcstartót, díszíthetjük vele a vázákat, poharakat, mobilékszerként is jól. Gyurmázni minden gyerek imá de szerintem a felnőttek is szívesen leül(né)nek olykor valami szépet alkotni ebből a kedvelt masszából.


A boltokban könnyedén beszerezhető, sok színben és kiszerelésben. De mi magunk is készíthetünk házilag, méghozzá nagyon egyszerűen. Sőt, még alapanyagok szempontjából is választhatunk.


Egyik ilyen a porcelán gyurma , melyből.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések