2016. április 29., péntek

Használt sütőipari gépek kereskedelme kft

Vállaljuk pékségek sütőipari gépeinek javítását, felújítását és karbantartását. Nagy hangsúlyt fektetünk az általunk eladott gépek utógondozására, a garanciális időn belüli szervizelésre, és ha igény van rá, az azt követő időszakban is szívesen állunk a leendő és meglévő Vevőink rendelkezésére. Kínálatunkban megtalálható szinte minden sütőipari gép és hozzá tartozó eszköz, melyre egy modern pékségben vagy cukrászüzemben szükség lehet, akár új, felújított vagy használt állapotban is. Jelszavunk: ahol a pék és a cukrász mindent megtalál!


Komplexen egy helyen. Szerviz bejelentő lap.

Cégünk rendelkezik az egyik legnagyobb magyarországi használt és. Kalász Kenyér Kft , Szigetszentmiklós. Oldal leírása: Az Eko-Pharma Kft filmjei. Rövid ismertető: Új és használt sütõipari gépek kereskedelme , felújítása.


Az érési idő végén a kovászt a gép hűti, ezzel elérhetővé válik, hogy az utolsó. Felújított Sveba DC kemencék. Felhasználóbarát kezelőfelület.


Hang- és fényjelzés a sütési idő végén.

Ezek a használt gépek is nagy számban és jó állapotban állnak rendelkezésre a használt berendezések piacán. A Surplex a megfelelő hely! Számtalan ipari aukciónkban mindig sok és kiváló minőségű használt gépet talál. Használt fém- vagy famegmunkáló gépet keres?


Tekintse meg honlapunkat és megtalálja az Önnek. Honlapunk cookie-kat használ. Adatkezelési tájékoztatónk itt érhető el. Hozzájárulok, hogy a megadott adataimat e-mailben továbbítsák. Tájékoztatjuk partnereinket, hogy az űrlap kitöltésénél megadott adatokat cégünk bizalmasan kezeli, csak az ajánlat elkészítéséhez szükséges mértékben és ideig használja fel, a továbbiakban nem tárolja, illetve harmadik félnek nem adja tovább.


Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk! Forduljon hozzánk bizalommal! Cégünkről, szolgáltatásainkról, termékeinkről bővebb információt kap az alábbi elérhetőségeken. Akkor is hívjon vagy írjon, ha beszerzési, beépítési tanácsra van szüksége, munkatársaink kész. About, Új és használt sütőipari gépek , berendezések kereskedelme , javítása, felújítása, gyártása.


Mission, Minden pékségnek és cukrászatnak segíteni. Sütőipari gépek kereskedelme. Ingyen elvihető építőanyag, 1. Bemutatjuk Önnek - a tejesség igénye nélkül - a Carbo Kft.

Kogép Kereskedelmi Kft. SALVA Forgókocsis kemence KSvezérléssel. Eladó WP Matador MDetázskemence. MIWE Condo elektromos. We deal with producing bread slicer machines, and to sale bakery and confectionery machinery.


In our supply you can find new and renovated machines and devices, wich are needed in a modern bakery or confectionery shop. Termékváltás, modernizálás vagy éppen gyárbezárás: pozitív és negatív hírek, amelyek mindegyikét számtalanszor hallottuk az elmúlt évtizedben, ellentétes felhangokkal. Egyvalami azonban közös bennük: a használt gépek és berendezések piacra dobása, amelyek egyre gyakrabban élő vagy online aukciók keretein belül találnak új tulajdonosra.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések