2016. április 14., csütörtök

Mapei beton mélyalapozó

A Mapfeutár a Mapei termékek hivatalos magyarországi forgalmazója. Fennállásunk lassan évtizede alatt találkoztunk már sok márkával, de mindegyik közül a Mapei termékei szerepeltek a legjobban. Már több, mint éve csak a Mapei termékeivel dolgozunk.


Jellemzőik: igazi minőség, precizitás és. A Mapei óriási online katalógusának megnyitásához kattintson ide. Keressen termékcsaládonként vagy kategóriánként, illetve keresse közvetlenül az Önnek szükséges terméket. COLORITE BETON is part of the lines: Products for building-Paints-Acrylic paints.


Wall protective and decorative coatings-Colorite system. Related documentation. Technical data sheet. Download Safety Data Sheet.


Mapei vízszigetelés Mapei csemperagasztók Mapei fugázók Mapei adalékszerek Mapei polisztirol ragasztók Mapei kőzetgyapot ragasztó. Bár ez attól is függ, hogy mennyire és miért mállik a beton. Mindenesetre bajt nem csinál, a felület szilárdabbá válik tőle, porzani nem fog, és nem is vészesen drága a mélyalapozó , szóval szerintem egy próbát megérhet. Vizezni nem kell előtte, sőt, minél szárazabb a beton amire kene annál mélyebben tud beleszívódni. PRIMER G ALAPOZÓ 1KG OLDÓSZERMENTES és még termék közül választhat a kategóriában.


Hemmax mélyalapozó koncentrátum falra (1:hig) 1L. Kültéri és beltéri homlokzatok, illetve új és régi beton felületekre. A mélyalapozó a felületek közti eltérő nedvszívást kiegyenlíti, a pórusokat lezárja,. A Mapei olyan bevonati rendszereket kínál, melyek a gyártási környezetre,. Gammakeramia, Mapei , Murexin.


ECO PRIM GRIP TAPADÓHÍD 1KG és még termék közül választhat a kategóriában. Most vettem át a rendelt terméket, és nagyon elégedett vagyok! Gyors, korrekt ügyintézés, maximális segítőkészség!


Külön köszönetemet kérem tolmácsolják a futárnak (Dunaújváros Városházára szállított), hogy ilyen türelmes volt és flottul intézte az ügyemet. Mapei Colorite Beton is suitable for painting concrete structures, reinforced concrete and general cementitious surfaces with a coat of semi-transparent paint, leaving the form-work or natural finish of the piece visible and homogenising the colour. The special formulation of the product makes it particularly suitable for protecting. Alkalmazási terület: Gipsz vagy anhidrid felületek kezelése cementtartalmú termékek felhordása előtt.


A kezelendő felület legyen tiszta és nedvszívó. A Primer G-t hígítsa vízzel 1:1-től 1:3-ig arányban régi. Pincerészen a járófelületi beton lefestését mutatja be a videó. Portalanítás, alapozás, pormegkötés, simítás, kétszeri festés.


This Ultracolour Plus 1Medium Grey Grout is an anti mould and water repellent grout is suitable for walls and floors, both interally and externally. Ready for light foot traffic after hours. Can be used to prepare cement based surfaces prior to smoothing with self-levelling or smoothing compounds. Building Product Research, Without the Hassle.


Tapadóhídként gipsz alapú szórható vakolatokhoz. Mapei Primer G alkalmazási terület: Gipsz felületek kezelésére kerámiaburkolatok fektetése előtt. Simítóanyagok tapadásának javítására cementkötés, aszfalt, kerámia és márvány felületeken.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések