2016. április 28., csütörtök

Kukorica vetőmag árlista 2018

Pioneer kukorica vetőmag = 80. Egyedi árakért hívjon telefonon! Adjon le előrendelést kedvező áron, rendeljen tőlünk 0-24-ig telefonon vagy webáruházunkból! S emiatt a kukorica vagy napraforgó helyett végül is a zab mellett. Horvátországban piacvezető búza- és kukorica – vetőmag előállításban.


Hatalmas zöldség vetőmag kínálat a ZKI webáruházban.

Az idén túlkínálat van kukorica – vetőmagokból , ezért jókora összeget lehet lealkudni a. Időben megérkezett a vetőmag és nekem így sikerült befejeznem a vetést majd jött az eső! Nekem az idő a legdrágább, én interneten rendelek meg mindent amit csak lehet. Mit szólnál hozzá, ha ezentúl nem kellene a szükséges vetőmagokat, tápanyagokat, zsákokat, egyéb termékeket ezernyi helyről beszerezned? Ha lenne egy hely, ahol mindent, de mindent megtalálsz, amire szükséged van… és egy kicsivel még többet is?


Letöltöm a katalógust. Szeretné tudni, hogy mely termékek felelnek meg legjobban az Ön regionális feltételeinek? Gondja van a kártevőkkel és betegségekkel?


Kutatóinkat élénken foglalkoztatja a klímaváltozás hatásaként mind gyakrabban bekövetkező szárazság kérdése.

A molekuláris biológia alkalmazásával képesek vagyunk megismerni azoknak a géneknek a működését, amelyek a kukorica vízfelvételét, víz hasznosítását és anyagcseréjét efolyásolják. A talajfertőtlenítésre használt, népszerű klórpirifosz készítmények pedig idén április 16-án használhatóak fel utoljára. Pyrinex EC (forgalmazó: Nufarm), valamint a Cyren és a Kentaur (forgalmazó: FMC). Szántóföldi növények vetőmag kereskedelme, termeltetése, árufelvásárlása illetve gyepfüvek forgalmazása.


A vetőmag árak a ÁFÁ-t nem tartalmazzák. Az árváltoztatás jogát a Gabonakutató Nonprofit Kft. Az árak visszavonásig, illetve a készlet erejéig érvényesek és az áfát-t nem tartalmazzák! A fenti tételeket megrendelem a Lajtamag Kft. A weboldal cookiekat használ a böngészési folyamat azonosításához, ezzel lehetővé téve a böngészési folyamat, esetleges bejelentkezési adatai illetve beállításai tárolását szerverünkön a böngészés alatt.


Válassza az Önhöz legközelebbi területi Képviselőnk elérhetőségét! A Syngenta Magyarországon piacvezető a növényvédő szerek területén és vezető szerepet játszik szántóföldi vetőmagok nemesítésében, forgalmazásában. Ebben a rohanó világban internetről rendelni már több mint biztonságos és bárki számára elérhető.


Legyen az kukorica , napraforgó vagy repce vetőmag. Házhozszállítást saját járműparkunk segítségével vállaljuk, így nemcsak az ország, hanem a világ bármely pontjára tudunk vetőmagot küldeni, szállítani. Zöldítéssel kapcsolatos információk, tudnivalók, gazdálkodói. Kiskun Kutatóközpont Kft. Szárazságtűrő kukorica vetőmagok: Szemes kukorica , nagy hozamú silókukorica: Korai érésű kukorica (FAO 250-FAO 300) Középérésű kukorica ( FAO 3-FAO 400) Késői érésű kukorica , akciós kukorica vetőmag.


Ezek egy része gazdaságunkban kipróbálásra került. Ez a tulajdonsága összefüggésben van kiterjedt, erőteljes tápanyag- és vízfelvevő képességű gyökérzetével.

Enyhén savanyú talajokat kedvelő vetőmag. Vetőmag Tápanyag Big-Bag Logisztika.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések