2016. április 7., csütörtök

Doble kártya

Minden kártyán csak egy kép egyezik, ezért a játék nagyon jól fejleszti a megfigyelő képességet, és a reflexeket! A játék ötféle változatban játszható. Ezután felfordítjuk a középen lévő kártyapaklit, vagyis a legfelül (és alatta) lévő kártya képpel felfelé látható.


Mindenki gyorsan keresi, hogy a felcsapott kártyalapon szereplő ábrák közül melyik szerepel a maga előtt lévő kártyán. Pörgős, szórakoztató gondolkodási és észlelési képességet fejlesztő játék, melyben relációkat és azonosságokat kell felfedezni az kerek. Termék információk. Ebben a dobozban db kártya található. Garantáljuk, hogy a termék eredeti és a Vivre felhatalmazott a forgalmazására.


Ha bármilyen társasjátékra vagy kártyajátékra szükséged van a legjobb helyen jársz! Több információ Ezt a pint Judit Fűkő által – több másik mellett – itt találod: Segédprogramok, feladatlap-szerkesztők. Ami nem is olyan egyszerű feladat, ugyanis minden két kártyalapon csak egy közös kép van: olló, répa, cica vagy épp célkereszt. Az kerek kártya és a több mint ötvenféle ábra segítségével az észlelési képességeinket fejleszthetjük.


Dobble Dobblemania. A linket ITT találjátok meg. Egyre több óvodában használják és otthon, a családokban is nagy népszerűségnek örvend.


Minden korosztály számára ideális, hiszen pörgős, izgalmas játék, variálható szabályokkal és színes ábrákkal. A mérete kompakt, utazáshoz is kiváló! Ez a szórakoztató játék rendkívül komplexen fejleszti a figyelmet, a koncentrációt, a. Rendeld meg az idei év egyik slágerjátékát, a Doddle kártya játékot és fejleszd gondolkodásodat, valamint a megfigyelési képességeidet.


A mérgezett alma Előkészületek: Keverés után osszunk minden játékosnak egy lapot, amelyet képpel lefordítva maguk elé tesznek. Ismét elérhető egy online dobble generátor, amivel bármilyen témához készíthetünk otthon is dobble-t. Gyűjtsd a pénzt és nyerj! Gyors és szórakoztató kártyajáték!


A kártyákon eltérő mennyiségben pénzérmék és 1-18-ig számok láthatóak. A feladat egyszerű – minden lapon hat különböző állat képe szerepel, a kört pedig az nyeri, aki elsőként találja meg, melyik közülük az az egy, amely mindkét éppen felcsapott kártyán szerepel. Ha nem ismered: egy 55-lapos kártyapakli, amelynek minden lapján állat látható. A lapokon összesen több, mint különböző állat található, és bármelyik két lapon pontosan egy állat azonos.


A győztesé lehet a kártya. Ugyanígy memóriajátékként, de a folytatásban a következő kártyákat az kapja meg, aki azt az állatnevet mondja meg, amely az előbb megszerzett kártyán is szerepelt. Get quality Games at Tesco. Shop in store or online.


Delivery days a week. Earn Clubcard points when you shop. A feladat egyszerű - minden lapon hat különböző állat képe szerepel, a kört pedig az nyeri, aki elsőként találja meg, melyik közülük az az egy, amely mindkét felcsapott kártyán látható. A REGIO JÁTÉK Webáruház önálló játéküzletként működik, ezért a webáruház oldalain megjelenő játékok árai a REGIO JÁTÉK üzleteiben kínált áraktól eltérhetnek.


A kártyalapokon összesen 50-nél is több különböző szimbólum látható, és bármelyik két lapon pontosan egy azonos szimbólum található. A szettel 5-féle minijáték is játszható, ha szorít az idő, és. Jocuri de societate, board games, jocuri de carti. Cel mai mic pret de pe piata.


Az árváltozás jogát fenntartjuk. Akcióink a készlet erejéig érvényesek, egyedi vásárlókra és kiskereskedelmi mennyiségre vonatkoznak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések