2019. március 7., csütörtök

Rockwool steprock hd

Velmi tuhé desky STEPROCK HD z nehořlavé kamenné vlny pro tepelnou i akustickou izolaci lehkých i těžkých plovoucích podlah s požadavky na zlepšení kročejové a vzduchové neprůzvučnosti. Významně snižují přenos kročejového zvuku a tlumí hluk mezi místnostmi. It is used installation under reinforced cement screeds and similar wet screeds. Nemcsak a födém feletti helyiségben keletkező kopogó hangot, hanem a léghangokat is szigeteli.


Plăci rigide de vată bazaltică, hidrofobizate în masă recomandate în special pentru izolarea fonică, protecția la foc și izolarea termică a pardoselilor ușoare sub șape uscate. Plăcile Steprock HD ( high density – densitate mare) se utilizează pentru izolarea pardoselilor uşoare (sub şapă uscată). Sunt recomandate pentru izolarea fonică la zgomot de impact şi zgomot aerian. Плити з кам’яної вати для теплоізоляції для рішень звукоізоляційної плаваючої підлоги. Le caratteristiche meccaniche di Steprock HD sono ottimizzate per consentire lo smorzamento dei rumori impattivi all’interno di pavimenti galleggianti.


Akmens vates plāksnes STEPROCK HD paredzētas siltumizolācijas ierīkošanai grīdām virs grunts vai betona dažāda tipa ēkās. Rockwool Steprock HD je polotuhá deska z kamenné vlny (minerální plsti) pojené organickou pryskyřicí, v celém objemu hydrofobizovaná. Je určena pro stavební tepelné a akustické izolace lehkých plovoucích podlah s požadavky na snížení kročejové a vzduchové neprůzvučnosti. Płyty STEPROCK PLUS z wełny skalnej ROCKWOOL są przeznaczone do izolacji akustycznej podłóg pływających przede wszystkim na stropach w pomieszczeniach mieszkalnych. A Steprock ND lemez különösen alkalmas szintközi födémek lépéshang-szigetelésére nedves esztrich úsztatott réteg alatt.


Free Shipping Available. Money Back Guarantee! Looking For Rockwool Rockfloor? Steprock ploče služe za izvedbu plivajućih podova stambenih i poslovnih prostora. Ugrađuju se ispod cementnih estriha ili sličnih mokrih estriha.


Ebben a rövid videóban végig vezetjük a padló lépéshang- és hőszigetelésének lépésein, az RST szegélycsík felhelyezésétől, a Steprock HD kőzetgyapot lemez be. ROCKWOOL Steprock ND is heavy-weight stone wool slab for thermal, acoustic and fire insulation of floating floors in residential and commercial buildings. It is used for installation under reinforced cement screeds and similar wet screeds. It prevents transmission of sound through the floating floor providing protection from air and impact noise.


Rockwool steprock hd

Steprock HD Твърди плочи, произведени от каменна вата, импрегнирани с органична смола и напълно влаго- и водоустойчиви. Doska z kamennej vlny ROCKWOOL je určená na stavebné tepelné a akustické izolácie ľahkých plávajúcich podláh s požiadavkami na zlepšenie kročajovej nepriezvučnosti. Desky STEPROCK HD jsou balené do polyetylénové fólie s označením výrobce a základními údaji na štítku. Toto balení je určeno pro venkovní skladování na rovné a odvodněné ploše pouze v neporušeném obalu.


A lépéshangszigetelő anyagot (pl. ROCKWOOL Steprock ND vagy HD) teherelosztó pallón fektessük és az aljzatbetonozást is ezen végezzük, a pontszerű terhelés összetöri az anyag rugalmas szálszerkezetét. Máte něco skladem, případný termín dodání. A Steprock HD lemezek Rockwool feliratos polietilén zsugorfóliába csomagolva, bálában kerülnek forgalomba. Pristatome rinkai naujus izoliacinius akmens vatos gaminius grindų ir perdangų šiltinimui ir izoliacijai STEPROCK SUPER ir STEPROCK PLUS.


A termék legfontosabb tulajdonságai a csomagolóanyagra ragasztott kísérőcímkén is olvashatók. A bet ir pasižymi dar geresnėmis šilumos ir garso izoliacinėmis savybėmis. Product Documentation for ROCKWOOL stone wool insulation. Brochures, specification documents, technical data sheets, technical guides and warranties. Please note all training and swimming events have been cancelled for now due to the Coronavirus.


We will keep you informed as and when the situation changes.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések