2019. március 5., kedd

Beton mohásodás

Legyen cseréptető, bádogtető, palatető, beton ezek egyike sem okoz gondot. A másik probléma a mohásodás és algásodás mely megtelepszik a tető. Azonnal jönnek is az érvelések: „a beton túl nehéz” a „kerámia szétfagy, és lepattogzik” „az nem jó, az ismerősömnél is az van és tiszta moha. Kertjeinkben gon ha az. Mohásodás , algásodás, azaz biológiai szennyeződések: A felületeken megtelepedő moha, alga élő organizmusok, melyek teljes és végleges eltávolítása igen nehézkes, hisz a tisztítást követően szabad szemmel nem látható maradékaikból is újranövekedhetnek, ha az életkörülményeik kedvezőek maradnak.


A betoncserép felületére kerül egy védőréteg, amely színében megegyezik az alapelem színével. Ez a réteg további védelmet biztosít a mohásodás és a szennyezett levegőjű városok káros füstgázhatásával szemben is. Formaállandóság és praktikus használat.


Tégla, kő illetve műkő és beton felületekről is teljes mértékben eltávolítható a mohásodás , vízkövesedés, cementfátylak, ezáltal új megjelenést -egyediséget- adva a felületnek kül- és beltérben egyaránt. A vállalási árajánlatunkat szemrevételezés vagy próbaszórás során nyert tapasztalat alapján adjuk meg. Kíméletes és egyszerűen felszerelhető. Minden tetőformára illik.


Ez a megoldás a moha és a zuzmó ellen. A tetőtisztító az első esőtől kezd. Mellerud alga – és mohaeltávolító – l – kő-, fa- üveg-, beton – és. A Szilintex Smiling House Sírkőtisztító moha és alga eltávolítására.


Savas tisztítószer általában használható: beton , műkő, természetes kövek. A MoHAA eltávolítása tulajdonképpen egy kattintás az egérrel, minden. A beton tető- és idomcserepeket a cseréptest anyagában vagy csak azok felületét színezik. Az anyagában színezett betonfelületre kerül még egy védőréteg, amely további védelmet biztosít a mohásodás és a szennyezett levegőjű városok káros füstgázhatásával szemben. Mohásodás megszüntetése Erre egy másik készítmény, a Savabór-W alkalmas.


Ez egy alapvetően tartós hatású penészölő készítmény, de összetételénél fogva alkalmas a moha eltávolítására is. Egy pár nap alatt ezek elpusztulnak. Kiválóan alkalmazható a legtöbb felülethez: nádtetőre, zsindelyre, fémlemezre, palára, cserépre, bármilyen falazóelemre, valamint kő-, fa-, beton -, műanyag és ponyva felületekre. Hatékony védelem éveken át.


A BioComb termékek egyik fő előnye, hogy a kezelést követően évekig kifejtik hatásukat. Háztartási gépek és eszközök, válasszon Praktikusan! Amennyiben nedves, párás környezetben él, nagy a valószínűsége, hogy tetőjén mohásodás , algásodás alakulhat ki. A különleges receptnek hála, már rövid időn belül hat szinte minden felületen, mint pl.


A beton alapanyagában színezett, a kívánt színt oxidfestékkel kapja, ezért az egyes cserepek színe nagy felületen is homogén. A betonfelületet védőréteg borítja, amely színében megegyezik az alapelem színével. Flashbau - Építőipari adalékszerek. A csapadékot teljes egészében elvezeti, ezért az anyag belsejébe nem hatolhat be a víz. Ezáltal a hőmérséklet változásakor sok esetben előforduló felfagyás és repedezés teljesen kiküszöbölhető.


A leggyakoribb kérdés cserépvásárlás előtt, hogy kerámia- vagy betoncserép legyen a tetőn? Mi alapján döntsünk? Miért legyen kerámiacserép?


Természetes alapanyag: nem csak a cserép, de még a felületi bevonat is (engób, máz, stb) 1-ban agyagból. Beton cserepeknél gyakran hallani arról, főleg a beépítéskor megjelenő probléma, hogy könnyen törik. A préselési eljárás a beton termékeknél nem a faggyal kapcsolatosan jelentkezik, hanem a szilárdságában.


A gyártók termékei között bizony van különbség, és ha az árkülönbségeket nézzük, a drágább termék.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések