2019. március 18., hétfő

Mészhomok tégla hátránya

Ekkor még a hagyományos „nagyméretű tégla ” formájú elemek kerültek gyártásra. Magyarországon már a század elején ismert építőanyag volt. Nagy mértékben felhasználták a kispesti Wekerletelep építésénél, de a második világháború után, az iparosított építés korszakában itthon feledésbe merült.


A kerámia tégla előnye egyben a hátránya is, mert a sok gyártó. Porotherm Klíma tégla korszerű üregszerkezettel. A mészhomok tégla fehér színű tégla , amely mészkőből, homokból és cement.

A hagyományos mészhomok -tégláról van szó (Silka a maga hátránya pedig ( részben ebből is adódóan) az, hogy nagyon nehéz. A tradicionális mészhomok - tégla napjainkban ismét közkedvelt építőanyag. A Silka mészhomoktégla egy olyan nagyszilárdságú építőelem, amely mész, homok és víz összekeverésével, nyomás alatti formázásával, majd ezt követően gőzszilárdítással készül. A falazat bármilyen anyagú lehet ( tégla , mészhomok , salakblokk , könnyűszerkezetes Jellemzők (előnyök és hátrányok ):.


A belső oldali szigetelés hátrányai. Nekem egy kint hagyott tégla tél alatt “szálkákra hullott”. Mert a salakblokk egész biztsoan nem tégla a köznyelvben. Van valamilyen hátránya annak, ha én cm.


Homogén, könnyen használható, milliméter pontos tégla ez is, mint a mészhomok tégla.

Tipp: ha minden centimétert ki kell használni és a tartószerkezetnek is hőszigetelni kell, akkor jó választás lehet a pórusbeton tégla. A tégla mellett az Ytong a legnépszerűbb falazóanyag. Mivel nehéz (ez talán az egyetlen komoly hátránya ) kiváló hőtároló, így nyáron nem. Egy lakóház építése során az egyik legfontosabb kérdés, hogy milyen téglát használjunk a falazat.


A magas nedvesség felszívódását. Talán ez a fő hátránya , SC. Ez vezet a károsodás kockázata növekszik hosszabb ideig tartó hideg. Lecsendesítette a nedvességet belülről mészhomok tégla , nagyon könnyű tönkretenni, és tele. A brit jobb, ha nem épít pincében, garázsban vagy pincében.


A mészhomoktégla hazánkban több mint egy évszázados múltra visszatekintő, természetes alapanyagok (mész, homok, víz) felhasználásával gyártott, természetbarát építőanyag. Mondjuk a hőtartás lehet, hogy nem fontos, ha jól szabályzott gázfűtésed lesz mondjuk. De miért nem EPS zsalus lesz a ház? Túl sok a lehetőség, és mindennek van előnye és hátránya is.


Mindegyik jobb valamiben, mint a másik, és. A modern építőipar előszeretettel használja környezetbarát előállíthatósága és természetes alkotóelemei miatt (mész, homok és víz), de fizikai tulajdonságai is kiválóak. Nagy méretpontosságú és nyomószilárdságú, jó akusztikai tulajdonsággal rendelkező termékek.


SILKA mészhomoktégla falazóelemek. Silka hanggátló tégla.

Tégla , Ytong, zsalukő, áthidaló termék az Építőanyag. Csendet és nyugalmat szeretne otthonában? A Silka falazóelemből épült fal a legjobb hangszigetelő, ezért kiváló hanggátló tégla.


Tégla Nagyon fontos megjegyezni, hogy az amiből ma az emberek egy része építezik és téglának nevez, az nem a szó szoros értelembe vett tégla , sőt igazán nem is lenne korrekt annak hívni. Jelenlegi ismereteink szerint kb. Mészhomok tégla fedlap esetében az ár nem tartalmazza a tégla beszerzési árát. Többféle méretben gyártott kerítés- és pillér fedlapok égetett agyag- és mészhomok téglából.


A fedlapok színben, stílusban illeszkednek a kerítés hasonló anyaggal burkolt felületéhez. Gyakori még a gázbeton is, amit jellemzően a 80-as években használtak, de felújítás során ma is gyakran találkozhatunk vele. Hátránya , hogy utólag megduzzad és elreped.


A téglafal vakolást igényel, míg az Ytong falat elég csak glettelni, és már festhető is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések