2019. március 19., kedd

Pince utólag

Pinceszigetelés, akár utólag is! Akkor Önnek utólagos szigetelésre van szüksége! Ajánlott időben lépnie, hiszen egy viharos esőzés következtében kritikussá is válhat pincéje állapota.


A rossz pinceszigetelés következményeként a talajvíz utat találhat. Ha a pince és az alagsor mennyezete, illetve az átnedvesedett falszerkezet a talajszinttől, illetve az építmény lábazatától magasabban van, akkor az építmény külső oldalára is célszerű bedolgozni, hogy minél nagyobb legyen az elpárologtatásra alkalmas felület.

A nedves kő-, tégla- és tufafalazatok helyreállítására. Kész házakba utólag is beépíthető tökéletes borospince - egy hét alatt! A Harnois-féle Hélicave pince a Monvoisin cég szabadalmával védett kivételes műszaki megoldás. Eddig több, mint 25. Franciaországban és szerte a világon.


A huzatfokozót a pince végében elhelyezett, legalább 1mm átmérőjű csőre javasolt felszerelni, mivel így biztosítottan a pince teljes hosszában kereszthuzat képződik a frisslevegő-bevezetési pontoktól (pinceajtó, ablak) az elszívási pontig. Ha a szellőzőcsövek végpontjai a pincéből kiérve szélárnyékolásban.

A legfontosabb kérdés a beázás felismerését követőn, hogy mennyibe fog ez kerülni nekünk. Egy utólagos pinceszigetelés ára függ az adott eljárási típustól, a pince nagyságától, kiterjedésétől, illetve mélységétől, továbbá a különböző cégek különböző ajánlatától. Ezt megelőzően az épület körüli járdákat, burkolatokat el kell bontani a lehető legkisebb rombolással. Utólagos falszigetelés, vízszigetelés.


Vizes nedves falak utólagos szigetelése. Vízszigetelés, falszigetelés, nagynyomású fal injektálás. Sokéves tapasztalatunk alatt számtalan esetben hívtak, már teljesen kívül-belül felújított házhoz, aminek a szigetelését elbagatelizálták a felújítás során (mert a kőműves azt mondta, hogy a szigetelésnek semmi baja stb.). Eláruloaz, hogy pincét utólag már nem lehet (vagy legalábbis nagyon nehéz) odaépíteni egy ház alá! Nem megbízható a pinceszigetelés lakása alatt?


Aztán vannak olyanok, akik ennél romantikusabb érveket hoznak fel (ilyen voltam én is, bár aztán később letettem a pince -építésről): “Milyen jó kis borozót lehet majd kialakítani. A pince utólag történő szigetelése kívülről. Ki kell ásni a földet a falak mellett, kezdve a lábazattal, egészen a pince alapjáig. Szükség esetén ki kell bontani a nem végig elhelyezett vagy nem tökéletesen átfedésbe hozott szigetelést. Meg kell tisztítani a megjelenő falakat.


Amennyiben ingatlanában vizesedési problémákkal küz kérjük, tekintse meg a témával foglalkozó oldalainkat, ahol az utólagos víz elleni falszigeteléstől a pince -, és garázsszigeteléseken át, a tető és teraszok szigeteléséig, mindent megtalál. Ha nincs pince és nem is lehet utólag beépíteni… Önnek nincs pincéje,a borhűtő kapacitása nem elegendő és a jóbarátoknál sem tudja elhelyezni értékes borait… Ha gyűjteményét több száz palackra tervezi és éveket szán az érlelésre, keresni kell a házban egy olyan helyiséget, amely megfelel a sötétség vagy legalább félhomály és állandó hőmérséklet.

Ha Önnek bármilyen pince szigetelés - sel kapcsolatos kérdése van készséggel segítenek kollégáink anélkül, hogy rendel nálunk munkát. Szakszerűen és olcsón elvégezzük a pince szigetelés-t, hogy hosszútávon örömét lelje pincéjében! Munkáinkra és az általunk. Az utólagos vízszigetelés, falszigetelés területén éves szakmai tapasztalattal állunk rendelkezésére.


Haladunk a korral, a létező legújabb és leghatékonyabb technológiákat alkalmazzuk. Ez azért fontos hogy a pince oldalfalai az oldalsó víznyomásnak nedvesedésnek is ellen tudjon állni. A legmodernebb technológiát alkalmazzuk minden szigeteléshez.


Versenyképes árakon dolgozunk. Az egész ország területén rendelkezésre állunk. Az első kérdés az, hogy a pince száraz-e vagy nedves.


A falazat nedvességének oka lehet a régebbi házak esetében a pince külső falának hiányzó függőleges talajnedvesség elleni szigetelése, vagy annak sérülése. Gyakran hiányzik a vízszintes szigetelés is, amely a nedvesség falszerkezetbe való felszívódását. Ez az a szigetelés, amit a legegyszerűbb elkészíteni a ház építése során, és amit lehetetlen utólag elvégezni.


Ezt a réteget követi egy borítás.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések