2019. március 15., péntek

Műraszta

MIM powers your daily workflow with a series of timesaving automated features. Markets, and our offerings. Start your Pulseway journey today and enjoy the most portable RMM on the market!


RMM and PSA software rated by PC magazine. Műraszta ★ Bejelentkezés: nesta.

Síma hajadból lehet akár fenékig érő raszta hajat is kreálni, prémium minőségű műraszta tincsekkel! Befonással kerül fel, így bármikor károsodás nélkül megválhatsz a rasztáidtól. Előlegként ideadhatod a teljes összeget is. Az előleg minden esetben levonódik a maradék összegből, tehát nem kell annyival többet fizetned.


Egyedi gyártás - Madaras Bútor Solt Az alapanyag megrendeléséhez és a gyártás elindításához előleget kérünk (innentől számitva a gyártási határidő kb 4-hét), a fennmaradó összeg a beszereléskor fizetendő. Egy ilyen hosszúságú és vastagságú tincset egyenes hajból majd fél óra alatt készítek el, tehát a video csalóka! Természetesen a göndörebb haj gyorsabban alakul.

Több, mint szín, rengeteg méret és típus közül választhatsz! Tedd egyedivé megjelenésedet a kézi készítésű hajkölteményekkel, sok színű, változatos kiegészítőkkel. Alapanyagok: fonal, kábel, szalag.


Ez a termék darabonként nem eladó. Az meg nem rövid idő. Hogyan lehet mű raszta hajam, és hogy mivel jár?


Csomózással (befonás) készül, így bármikor károsodás nélkül megválhatsz a rasztáidtól. Ahogy a neve is mutatja, nem igazi rasztáról van szó. Raszta haj készítés - dreadlock, Cserháthaláp, Nogra Hungary. Dreadlock-ot készítek.


Akár házhoz is megyek. Mosást, waxozást, horgolást,. Köszönöm hogy megnézted. Ha tetszett a videó nyomj egy Tetszik-et és iratkozz fel!


MŰRASZTA - tincs készítés (extra jó minőségű, kézi készítésű tincsek, kizárólag import alapanyagból!), befonás, régi tincsek feljavítása.

Please practice hand-washing and social distancing, and check out our resources for adapting to these times. Ha túl rövidnek találod a hajad és nincs türelmed megvárni, amíg lenő, akkor a rasztád észrevehetetlen pótlással is megoldható (nem fog úgy kinézni, mint a műraszta ). Ehhez jó, ha rendelkezel min. Készülhet valódi (festhető, emberi haj) és műhajjal (nem festhető, szintetikus haj) is. Gót műraszta , gyapjú raszta , duplaszálas raszta madárkoponyával.


Pink rasztaszett, hippi divat, színes haj, duplaszálas műraszta türkiz dísszel, Ruha. AFROline raszta haj készítés, haj öntisztulás, afrikai razsta, rasta frizura készítése. Csak akkor rendelem meg a hajat, és állok neki a készítésnek, miután a teljes. A raszta egyetlen hátulütője, hogy viszonylag nehezen szára a hajszárító forró levegője pedig egészségtelenül szárazzá teheti a tincseket ,. Itt olvashatsz a frizura kialakulásáról, történetéről, arról hogyan készül és milyen feltételei vannak, böngészhetsz a fotók között, valamint, ha szeretnél igényes raszta hajat magadnak, vagy egy javítást, horgolást, lenövéskezelést, akkor keress meg Debrecenben (csak előzetes konzultáció és e-mail alapján!), ahol fodrász készíti.


Akkor a legjobb helyen jársz!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések