2018. szeptember 27., csütörtök

Polifarbe platinum bodza

A Polifarbe értékesítési statisztikái szerint idén is teret hódítanak a különböző pasztell színek, közöttük is a földszínek, barnás és zöldes árnyalatok. A színek kombinálása is merőben új hangulatot teremt. Azóta, évről, évre új árnyalatokkal színesítjük a meglévő palettát. A festéket felhasználás előtt gondosan fel kell keverni.


A felületnek megfelelő szilárdságúnak, száraznak, por- olaj- és zsírmentesnek kell lennie.

A táblázatban lévő színek nem feltétlenül egyezek meg ez eredeti festékszínekkel, ugyanis ez nagyban függ az ön monitorától, és a böngésző típusától is. Matt és tartós, valamint könnyen tisztítható bevonatot képez. Santal - Hipoallergén falfesték és glett, amely az egész családra figyel. Tárolás 5-25°C hőmérsékleten.


C-on: óra (falfelületen). Gyors kiszállítás - Nézze meg most! Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Földszínek A földszínek (meleg barnák) halvány és világos árnyalatai kifejezetten jót tesznek a fehér belső terek hangulatának. Bevonata matt, tartós, könnyen tisztítható. Nem tartalmaz hozzáadott formaldehidet, ezáltal válik biztonságosabbá a vásárlók számára. PLATINUM SZÍNES FALFESTÉK 5L BBODZA BELTÉRI V. Az egyik legkedveltebb színes festékcsalád.


Mandula, bodza , komló és további színárnyalat megvásárolható a falfesték színskálán. Az első évben csak fehér színben, de színezhető formában került a boltok polcaira az egyrétegű, csepegésmentes, mosható és illatosított beltéri falfesték. Vo svojom portfóliu máme viacero ocenených produktov, pre ktoré sa zákazníci k našej značke radi a opakovane vracajú. Platinum -termékek. Kőhatások beltérben.


Mutatok néhány ötletet a kőhatások kialakítására. A festék alkalmas régi festett felületek, gipszkarton és tapéta festésére, de természetesen új vakolt felületekre is. Idén új trendszín kapott helyet a. A falfelületünk festés után matt, tartós és könnyen tisztíthatóvá válik!


Festékpalota festékbolt webáruház kínálatában.

Bács-Kiskun megyei székhelyű vállalat. A zöld a meleg és a hideg keveréke, ennek köszönhetően hatása is kettős: egyrészt nyugtató, ezért jó az. Vegyi áruk és egyéb nem besorolható cikkek. Kosár betöltése folyamatban. Főoldal Rólunk Híreink Üzleteink GYIK Kapcsolat Adataim Akciós termékek Kiskereskedelmi Üzleteink.


Korábban diszperziós festékkel festett felületeknél, ha a bevonat ép, nem szükséges alapozni. A festék felhordása ecseteléssel, finom szoru hengerrel vagy történhet vagy max.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések