2018. szeptember 27., csütörtök

Favédőszer szú ellen

Megelőző és megszüntető védőszerek gombák, rovarok ellen. További találatok a(z) epitkezes. A szú jellegzetes percegését sokan ismerik, az ellenük való védekezést. Oldószeres, hatóanyagú favédőszer farontó rovarok ellen.


Szú ellen legjobb a diólevél tea. Egy marék diólevelet főzz cca.

Miután kihült permetezd a. Védekezés a szú ellen Apró, de annál bosszantóbb élőlény, ami bútorainkat, képkereteinket és egyéb fatárgyainkat is károsíthatja. Megfelelő szerekkel azonban hatékonyan vehetjük fel a harcot ellenük. Még a használatról nincs tapasztalatom, de a felvilágosítás is nagyon hasznos volt!


Most már nem állok tehetetlenül e rovar ellen , hogy eltűnjön a fából. A kerítést folyamatosan éri eső és víz , nem védi semmi. A kerti bútorok esetében is fontos, hgy ellen tudjon állni az elemeknek, bár kétség.


Faanyagvédő szerek, faanyag kezelése gomba ellen.

Ez a véleményt minden fejfájás elleni szer is alátámasztja. Biológiai sérülések elleni védelem. A tetőtér-beépítés egyik.


Vízzel keverhető favédőszer koncentrátumok, farontó, kékülést okozó gombák, penészgombák, farontó rovarok és termeszek ellen. A kékülést okozó gombák kivételével minden vonatkozásban megelőző és megszüntető szerek is. Folyékony anyag, fixálódik, a kezelt felület zöldes árnyalatú lesz. Felhordási mennyiségük. A fafajtától, a fa szövetének sűrűségétől, s ennek megfelelően a beszívódás gyorsaságától függően 1-napon, de maximum héten belül megszűnteti a károsítást, s otthonában végleg megoldja a rovarkárosítással kapcsolatos problémát.


Szú irtásával kapcsolatban két dolgot tudunk Önnek javasolni: 1. Jobeck – szú elleni faanyagvédő szer: Ha az interneten körbenéz rengeteg a szú kiirtására szánt lakkot, speciális felhordóanyagot fog találni. Mivel többször kutattuk már a témát úgy láttuk, hogy a legtöbben a Jobeck szú elleni védőanyagra esküsznek. Hamuval a puhatestűek ellen. A hamut - mint növényvédőszert - nem véletlenül kedvelik a kertészek: megfigyelték ugyanis, hogy a hamu rátapad a puhatestű állatok testére, és kiszívja belőlük a nedvességet.


A hernyók és egyéb puhatestűek inváziója ellen szórj egy kevés hamut a kerti növényekre. Vizes, hatóanyagot tartalmazó favédőszer. Elsősorban gombák ellen , beltéri felhasználásra, megelőző és megszüntető jelleggel. Kiválóan alkalmazható a föld felszíne alatt is (pl.padlókban), valamint kékülés ellen.


Hatás: Az Embasol Farontó rovarok ellen megelőzően alkalmazandó faroncsoló rovarok ellen és megszüntető faroncsoló rovarok ellen.

Rosner Lacke Verdünnung Nr 9. Finom tapintású, méhviasszal kezelt fatábla. A szú kifejlett lárva vagy báb formájában a fák kérgében található járatokban telel. A felnőtt egyedek májusban bújnak elő, majd más fákra szállnak át. A fában lévő szú lárva percegő hangjával nem csak otthona nyugalmát zavarja, de az épületébe beépített faanyagokat, hajópadlót, parkettát, ajtókat, ablakokat, bútorokat, gerendákat, műtárgyakat is képes porrá rágni. A farontó bogarak fában rágott járataikkal jelentősen csökkentik a. Nagyon regen az asztalos mesterek szalmiak szeszt hasznaltak a szu ellen.


Ecsettel jolbeletunkolni a faba , lehetoseg szerint foliaval letakarni az adott feluletet, 2- nap utan teljesen elilan a szuros szag.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések