2018. szeptember 12., szerda

C típusú virágföld

Ez a”B” típusú virágföld keverék. A lúgos termesztő közeg jellemző összetevői: natúr tőzeg, komposzt, bazalt, mészkő őrlemény. Felhasználható semleges és enyhén lúgos, mészigényes növények neveléséhez, tartásához.


Ez a „ C ” típusú virágföldkeverék. Florasca Magyarország legnagyobb múltú virágföld gyártó cége. A hansági tőzegmedencében található tőzegvagyon az ország legértékesebb tőzege.

A ma forgalmazott termékek a folyamatos kutatási. Muskátliföl Florasca, c típusú virágföld , árak, összetétele. Elsősorban egynyári és balkonnövények számára. C” típusú virágföld : lúgos termesztő közeget igénylő növények nevelésére – például évnél idősebb pálmák, clivia, leander, muskátli, philodendron fajok.


Attól függően, hogy az adott virágföldet, milyen növényeknek áll. A, B, C típusú virágföldek pH-érték szerint. A szakemberek a talaj kémhatását pH-skálán mérik, ahol a 7-es a semleges, az annál alacsonyabb érték a savas, a magasabb pedig a lúgos kémhatásra utal.


A Florasca ’ C ’ virágföld egyesíti magában a gondosan osztályozott Fertő-Hanság Nemzeti Parkból származó tőzeg és az évek alatt komposztálódott szarvasmarhatrágya jótékony hatását. Speciálisan használható minőségi földkeverék.

Az ebbe ültetett növények erőteljesen fejlődnek, dús virágzatot nevelnek. Válaszok a kérdésre. Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. Savanyú föl a típusú virágföld , árak, összetétele.


Laza szerkezetű, tőzeg alapú föl jó vízmegtartó képességgel, tápanyaggal dúsítva. Virágföld vásárlása és rendelése az OBI-nál. Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. A muskátliföld c tipusu , nálunk csak általános virágföld kapható.


Az általunk előállított virágföld belföldi kizárólagos forgalmazója a BCS Trade Kft. Föl Termesztő közegek, A jó virágföld fontos sajátossága, hogy az öntözővizet felveszi és megtartja, tehát a benne. A „ C” típusú virágföld mediterrán növényekhez természetes nedvességtartalma és szerkezete révén ideális körülményeket teremt a növények számára, biztosítja a növény egészséges növekedését és dús virágzását.


A Florasca Bio Szakmai A, B, C virágföld egyesíti magában a gondosan osztályozott Fertő-Hanság Nemzeti Parkból származó tőzeg és az évek alatt komposztálódott szürkemarha jótékony hatását. B típusú virágföld , melynek jellemzője, hogy átmenetet képez A és C típusú virágföld között. Inkább lúgos termesztő közeg, alkotóelemei között szerepel a: natúrtőzeg, komposzt, bazalt, mészkő darálék.


Rengeteg virágföldet árulnak a boltokban – mégis hogy készül a virágföld ? A virágföldek általában keverékek. Mostanában az általános virágföldek terjedtek el, régebben még A, B és C típusú virágföldet lehetett kapni (ezeknek a kémhatása volt különböző). Webshopunk célja, hogy közvetlenül otthonából tudjon jó minőségű, erős, egészséges növényeket rendelni, és ezzel már csak a növényápolás, vagy kerti munka marad hátra.

GARRI ÁLTALÁNOS VIRÁGFÖLD 20L B, COMPO SANA ORCHIDEAFÖLD 5L B, ASB ÁTLALÁNOS VIRÁGFÖLD 16L PRÉMIUM, GARRI ÁLTALÁNOS VIRÁGFÖLD 50L B, MR. Muskátli virágföld muskátlik és balkonnövények ültető közegeként. Nagyobb pufferképesség, jobb vízháztartás, még több tápanyag a virágzás érdekében.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések