2018. szeptember 14., péntek

Csatos üveg 1l

Tökéletesen ideális különböző üdítők vagy salátákhoz való mártások szállítására és tárolására. Gallone 1l csatos üveg palack. Ideális italok tárolására vagy ajándékozás céljából.


Raktáron: Szállítás 1-munkanap. Csatos üveg Valódi Magyar Pálinka Szilva fémcímkés 1l - Magyaros ajándék Óncimkés pal. Europen cost literes csatos üveg palack.

Boros üveg vagy pálinkás üveg. Az alap ár nem tartalmazza a zárócsatot, csak ha bejelöl hogy kérsz hozzá! Légmentesen záródó cserélhető gumitömésű literes csatos üveg csomagolásmentes vásárláshoz, élelmiszerek tárolásához, vagy akár otthon készített ételek elviteléhez. Erős fém csattal, hogy minél tovább tudd használni. Mire használhatod a csatos üvegeket egy hulladékmentes háztartásban?


Az 5darabtól ár csak személyes átvétellel, vagy raklapos kiszállítással érvényes! Ft‎ - 4Ft‎ Minden leértékelés. Fedezd fel az áruházainkat.


Cuba pálinkás üveg Cuba tequila üveg Cuba konyakos üveg Szi.

Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! Első használat előtt tisztítsd meg a terméket. Palackáruház, pálinkás üveg. A kedvencekhez adott termékediet megtekinthete illetve azokat e-mailben elküldheted magadnak. FIDO TRANS CSATOS ÜVEG 1L.


LAPOS CSATOS ÜVEG 25L 19CM. Borászati szakbolt és borászati laboratórium. SWING CSATOS ÜVEG 5L.


Dear Customer, Over the year-end holidays, we will be open at the following opening hours: Holiday opening hours. Klasszikus befőttesüveg tradícionális Kilner felirattal. A dekoratív csatos üveg robosztus és praktikus termék, lekvárok és chutneyek eltevésére tökéletesen alkalmas. A praktikus fedél pedig kiválóan konzerválja élelmiszereit.


Akár száraz ételek, például liszt, rizs, tea vagy kávé, tárolására is alkalmas. Limonádés üveg 6L, Minőségi. Csapos limonádés üveg , csatos tetővel 6L. Jöhetnek a csatos üveges bodza- vagy más egyéb hígított szörpök és jegesteák.


Olcsó eladó új és használt ikea csatos üveg. Akciós üvegek, ttesüveg akár házhozszállítással is!

Olcsó új eladó és használt Csatos befőttes üveg ikea. SZIVÁRGÁSMENTESA palack nem alkalmas pezsgő italok tárolására. A tömítés és a fém gyűrű tisztítása mosogatógépben nem ajánlott. Olio 1l csatos üveg palack. L , 5L, fél liter, szörpös üveg , pálinkás üveg , boros üveg.


Praktikus mivolta pedig akkor mutatkozik meg igazán, ha házi készítésű italokat kívánunk. GreenGate Csatos üveg Bianca red 1L. Tökéletes liszt, cukor, búzadara, kávé vagy akár tea tárolására.


Tisztelt vásárlóink. A TallérCo nagykereskedelmi áruházban csak készpénzes fizetésre van lehetőség. Bankkártyát nem áll módunkban elfogadni.


Kérdéseikkel forduljanak ügyfélszolgálatunkhoz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések