2018. szeptember 7., péntek

Blackout sötétítő függöny

Free Shipping Available. Money Back Guarantee! Looking For Blackout ? Lowest Prices on Top Items. Million Shoppers Want to Buy. Bay Is Here For You!

A blackout sötétítő függöny mindkét oldala ugyanolyan, finom struktúrájú textil szövet, amely egyszínűre festhető, vagy nyomható akár mindkét oldalon különböző mintára is. Az alapanyag súlyos, vastag, de nagyon jó esésű, lágy sötétítő függöny készül belőle. Fényzáró blackout sötétítő függönyök. Különbség a blackout és a hagyományos sötétítő függöny között, hogy itt az első és a hátoldal közé szőttek egy fekete szálat, ami miatt szinte kb:-ban zárja a fényt. Black out , dim out, sötétítő függöny – mi a különbség?


Nyomtatás A forró nyári hónapokban különösen fontos, hogy függönyeink ne csak dekoráló szerepet töltsenek be, hanem a tűző napsugárzás ellen is védjék otthonunkat, főként, ha egyéb árnyékoló szerkezet nem áll rendelkezésünkre. Nyomott blackout ⭐dimout sötétítő függöny anyagok kedvező áron a Textilpont Függöny Webáruház kínálatából. A blackout textil tapintása is fajtánként eltérő lehet, vannak keményebb, erősebb anyagból készült black outok, (ezeket rolóknál alkalmazzuk), ill.


Sötétítő függönyökről itt olvashat… Kinek ajánljuk a black out függöny használatát?

Sötétítő kínálatunkban több olyan termékcsalád kapott helyet, melyek sokféle színnel, illetve mintával rendelkeznek, ezzel is segítve a fényáteresztő függönyökkel való kombinálást. Választhat egyszínű, vagy mintás felületet, modern, vagy klasszikus mintázatot, esetleg színes. Korábban ezek a függönyök mind Blackout elnevezést kaptak, de manapság a blackout függönyöket is két csoportba osztjuk, a fényzárás intenzitása alapján.


Fényáteresztő, Sötétítő - dekor függöny fajták bemutatása. Organza, voile, spagettifüggöny, blackout anyagok leírása, kezelése. A minimálisan fényáteresztő dekorfüggöny mellett a blackout sötétítő függöny prémium minőségben számtalan mintával elérhető webshop oldalunkon. Konyhai dekor függönyök. Mivel az ilyen függöny legfőbb funkciója a fény és a hő kizárása, a redőnyt is helyettesítheti.


Tökéletesen véd a napsugárzás ellen, sőt télen a hőszigetelést is javítja. A blackout egy olyan speciális függöny anyag, mely alapvetően három rétegből áll. Két külső és egy középső, sűrű szövésű fekete rétegből.


Ennek köszönhetően az anyag kitűnően alkalmas sötétítésre. Azt hiszem állíthatjuk, hogy a blackout anyagok még a redőnyöknél is hatékonyabban. A Black Out sötétítő függöny legfontosabb tuljdonsága a fényzárási képessége.


A fényzárás mellett hőszigetelő és hangszigetelő tulajdonságú. Kategória: Függönyök madeira lila black out sötétítő függöny rendelés és további adatok itt: rokalakastextil. Mitől olyan hatékony árnyékoló a blackout függöny ? A blackout függönyt speciális eljárással készítik, amelynek a lényege, hogy a két külső textilréteg közé egy harmadik, fekete textilt szőnek.

Ez a black out textil. A függöny karikákkal van felszerelve a függönyrudakon való lógáshoz, ami azt jelenti, hogy a függöny felfüggesztése után egyenletes hullámokban vannak elrendezve, amelyeknek köszönhetően gyönyörű,és egyszerűen mozgatható. Ezáltal a black out anyag annyira sűrűvé válik, hogy akár 1 fényzárásra is képes lesz.


A BLACKOUT FÜGGÖNY TÖBB színben is elérhető, válaszd ki a neked valót!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések