2018. szeptember 21., péntek

Pattex vegyi dübel ár

Free Shipping Available. Money Back Guarantee! Lowest Prices on Top Items. Bay Is Here For You! Million Shoppers Want to Buy. Whether You Shop or Sell. We Make Returns Easy.


Vegyi dübel Ha nem enged a minőségből, akkor a Pattex vegyi dübel termékeit Önnek találták ki. Sztirolmentes, poliészter gyantából készült vegyi dűbel, betonba, tömör és üreges anyagba történő rögzítéshez, olyan esetekben is, amikor a feszítéses rögzítés nem megengedett. Kiváltja a hagyományos dübeleket és a mechanikai megoldásokat (tipli). Gyorsan köt és nagyon erős kötést biztosít.


Soudal vegyi dübel keverőszár (nem csomag ár !) Soudal vegyidűbel keverőszár A Soudal Holding év alatt kisvállalkozásból nemzetközi vállalattá nőtte ki magát, és vezető szerepet tölt be a tömítők, ragasztók, PU habok és tetőipari termékek terén. Az ár 2db vásárlása esetén. Minden ár az adott forgalmazótól származó bruttó ár , amely a szállítási költséget nem. Ezek a termékek még csak most kezdenek elterjedni hazánkban, így még sokféle megnevezéssel találkozhatunk a köznyelvben: vegyi dűbel , kémiai dűbel,.


PATTEX SUPERFIX RAGASZTÓ TUBUSOS. A nagy teljesítményű, gyorsan kötő kétkomponensű vegyi rögzítő rendszer. Egy egyszerű alkalmazással ez a vegyi dűbel egy költséghatékony, erős,. Betonba, tömör vagy üreges anyagba történő erős rögzítéshez keres terméket?


Válasszon a Pattex vegyi dübel termékválasztékából. A Patex vegyi dübel erős és megbízható kötés biztosít minden anyagtípusho, különösen ott, ahol nincs lehetőség más kötési mód alkalmazására, pl. Den Braven ragasztók, vegyi dűbelek , rögzítéstechnikai termékek.


Jelenleg nem található ár. A jó minőségű, kétkomponensű, sztirénmentes Soudalfix, amely egy nagyon sokoldalúan felhasználható vegyi dübel. A kimagasló tapadó-, nedvesség- és páratűrő-képességének köszönhetően a legkülönbfélébb felhasználási területeken lehet alkalmazni, pl.


Ajánlott Építési ragasztó. RAWL R-KEM 300ml injekciós ragasztó kétkomponensű. Ragasztott horgonyok has.


A furatokból el nem távolított por jelentős mértékben rontja a dübelek terhelhetőségét. Közepes terhelések esetén használható galvánhorganyzott alapcsavar. Een montagelijm waarmee je zowat alles kan verlijmen, monteren en afdichten. Alle ondergronden , binnen en buiten. Blijven elastisch en waterdicht.


GIVES YOU THE POWER. Purhab, építési ragasztó kategóriában 1termék közül választhat a Praktiker webshopban. Adatvédelmi tájékoztató: A felhasználói élmény fokozása és a személyre szabott legjobb ajánlatok érdekében, valamint kényelmi illetve statisztikai célból weboldalunk cookikat (sütiket) tárol a készülékén és webszervereken.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések