2016. július 11., hétfő

Kerámia áthidaló terhelhetősége

Kerámia felülete jól vakolható. További előnye, hogy az áthidaló fölé ráfalazás nem szükséges, hiszen a magassága egyezik a blokktégláéval. Az előfeszített acélhuzallal készült áthidaló 75-m széles nyílások. Kiváló hőszigetelő képesség a függőleges üregelés és a kétoldalas kerámia papucs miatt.


A nyílások fölötti sávban lévő szerkezeteket, ugyan úgy mint bármely nyílás esetében áthidaló , esetleg boltozat beépítésével tudjuk megtartani. A különbség az, hogy ebben az esetben az áthidalót utólag, meglévő szerkezetbe kell beépíteni. Ilyen esetekben, tekintettel a beépítés módjára, előnyben részesítjük. Elemmagas áthidaló rendszer ( 75m – 3m-ig).


Kifejezetten magas a terhelhetősége. Ami minden áthidaló működésénél az alap feladatot jelenti: hordani kell a fölötte lévő szerkezetek terhét. Ez csak akkor működik ha az áthidaló , és a fölötte lévő szerkezetek között van egy teher átadásra képes kiékelés, ami teljesen kitölti az áthidaló , és a szerkezet közötti teret. Emiatt a szerkeze­tet kiváltónak is szokás nevezni, de leghelyesebb az áthidaló elnevezés.


Az alapozás elkészülte után lehet kitûzni a falszerkezeteket és pilléreket. Elem-magas áthidaló rendszer ( 75m - 3m-ig). Leírás: Előfeszített nyílásáthidaló kerámia.


Egyszerű, takarékos beépítés, a falazóblokk sormagasságával megegyező magassági méret miatt. Az árlista kedvezményes listaárakat tartalmaz, kedvezmények adhatók, az árak változásának jogát fenntartjuk. Falazáskor a homogén.


Az áthidaló is a fal része. A weboldal a működése során saját, illetve harmadik fél által elhelyezett sütiket használ a felhasználói élmény növelése érdekében, valamint a szolgáltatásaink fejlesztéséhez nélkülözhetetlen látogatáselemzéshez. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal.


Az ajtók és ablakok áthidalására alkalmas az építkezés során. Az ablakok és ajtók áthidalására használható ez a kerámia burkolatos Porotherm áthidaló. Ezek után az így elkészített áthidaló egységet emelő szerkezettel kel a habarcs ágyazatba helyezni.


Az elhelyezés pontosabb magasságának eléréshez ajánlott fa ékeket használni. Az ATLAS 2kerámia burkolatú nyílás áthidalót az áthidalón lévő nyíl irányában kell elhelyezni. Alkalmazási előnyök: - könnyen mozgatható, emelhető - jól vakolható égetett kerámia felületet biztosít - jól illeszkedik a ház méretrendjébe. A Porotherm áthidaló képezi a szerkezet alsó. Ezeket a termékeket többnyire csak a. Kérjen kedvező árat, és akár órán belül küldjük árajánlatunkat!


Az A-kerámia burkolatú áthidaló ablakok és ajtók áthidalására alkalmas. A lépésálló hőszigetelő anyag természetesen minden szerkezeten, így a homlokzaton is kiváló hőszigetelést nyújt. Hova jó a kőzetgyapot szigetelés? A fűtési költségek leszorításának leghatékonyabb módja a családi ház minél nagyobb mértékű szigetelése.


Elsősorban a fal, a födém, vagy a tető szigetelését jelenti, ezekre utólagosan is lehetősége van. Aki építkezik, szinte biztos, hogy szereti az újat, és az újszerű dolgokat. Hisz, ha az ember folyton megelégedne a már meglevővel, mindenki csak öreg, vagy felújított házakban lakna, így semmi sem segítené az építőipar fejlődését, ezzel a motiváció is kiveszne az emberből, hogy valami érdekesebbet, jobbat, modernebbet építsenek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések