2016. július 29., péntek

Összehajtható vendégágy

Vendégágy előnyök és lehetőségek. A vendégágyak többnyire összecsukható ágyak, amelyeket a vendégek távozása után elrakhatunk. Egyes modellek görgőkkel is rendelkeznek, így összecsukva könnyen betolhatók a szekrény mögé vagy a sarokba a legközelebbi alkalomig.


Összehajtható vendégágy

Szivacs vendégágy és vendégmatrac kínálatunkban több variációban talál összehajtható szivacs matracokat egy és kétszemélyes, és részes kivitelben. SSZECSUKHATÓ VENDÉGÁGY , FALAP-RUGÓS, 15LAPPAL, EGYSZÍNŰ, 190X80CM és még 1termék közül választhat a kategóriában. Rendezze be otthonát Praktikusan! Praktikus, összecsukható vendégágy ágyráccsal, kék matraccal és alu színű vázzal.


Mérete x 1cm. Válassza ki a kívánt méretet és rendelje meg ma! Ez az egyedülállóan helytakarékos termék könnyedén rejthető el a tárolóban vagy az ágyneműtartóban, szükség esetén pedig pillanatok alatt alakítható fekvőhellyé. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal.


Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! Fotelágy a legpraktikusabb bútordarab. Fotel a beszélgetésekhez, heverő az olvasáshoz, pihenéshez, ágy az alváshoz. Olcsó megoldás, akciós ár!


Alumíniumból készült összecsukható ágy, vendégágy , kempingágy, amely használható sátorozáshoz, utazáshoz. Termék jellemzői: Könnyen tárolható, szállítható a hordtáska segítségévelGyors és egyszerű felállítás. Szín: Antracit szürke, Világosszürke. Nap közben puffnak összecsukható matrac, éjszakára vendégágy , kihajtható.


Praktikus, kényelmes, összecsukható matrac, személyes, kis helyen is tárolható matrac. Kinyitható – összehajtható matracanyaga: PUR hab, habszivacs Hívjon bátran vendéket és ne aggódjon a hely miatt, hiszen a kinyitható-összecsukható matrac segítségére lehet! NOVETEX matrac Matrac közötti hézag nélkül. Hézag nélküli kialakítása nyugodt alvást és friss ébredést biztosít.


Igen, szeretnék feliratkozni a JYSK e-mail hírlevelére ami a legfrissebb ajánlataikat, újdonságokat és katalógusaikat tartalmazza valamint információkat az éppen futó kampányaikról a JYSK. Részletek Üzlethez. Fehér acél összecsukható ágy matraccal x 2cm. Bed in a Bag Beige vendégágy - Karup Desi.


CSÜTÖRTÖKTŐL VASÁRNAPIG 06. A vendégágy ezen felül jó szolgálatot tehet kempingezésnél, sátorozásnál is, pláne, ha nem 1-éjszakát,. Itt találja a METRO akcióit Összecsukható vendégágy terméknél. Kattintson a részletekért.


Három részes vendégágy matrac Loneta huzattal, egyszemélyes kivitelben. A Loneta kevert szálas textília, így alapvetően jól kezelhető, mérettartó, a sokszori mosást és a dobos szárítást is jól viseli. A mai fotelágyat a szamurájok többrétegű, összehajtható matracai ihlették. Természetesen ez az egyszerű matrac az idők során rengeteg változáson ment keresztül. Az évtizedek óta készített fotelágyak magukon viselték az aktuális kor ízlésvilágának jegyeit és alapanyagait.


Megszámlálhatatlan formában, méretben és.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések