2016. július 19., kedd

Silka tégla vélemények

Tavasszal kezdenék bele a silka téglával való építkezésbe mivel nagyon meggyőzött az. A mészhomoktégla évtizedek óta a hagyományos építőanyagok sorába tartozik. A tradicionális mészhomok- tégla napjainkban ismét közkedvelt építőanyag.


A tégla hosszú-hosszú ideje az egyik legismertebb építőanyag. A hőszigetelő képességükkel szemben a tömör Silka falazóelemek hőtároló képessége már sokkal jobb, és ez kiváló hangszigeteléssel párosul. Nem véletlenül nevezik hanggátló téglának is.

Ez pedig már adja is a Silka tégla felhasználási lehetőségét. Válaszfalba való beépítésével kiváló hangszigetelő tégla. A látszó Silka falfelületek fagyállósága tartósan időjárásálló homlokzatok kialakítását teszi lehetővé.


A nagy nyomószilárdság lehetővé teszi vékony teherhordó falazatok építését. A méretpontosság megtakarításokat tesz lehetővé a habarcs, és vakolat felhasználásban. A Silka falazóelemek és burkoló téglák korszerű gyártástechnológiával, nagy méretpontossággal készülnek. Neked csupán egy jó kőművesre van szüksége teljesen ugyan az mint ha tégla falat raknának, csak kétszer olyan nehéz és vizes vágó szükséges hozzá. Az első sort kell nagyon pontosan lerakni mivel vékony habarcs fogja össze a téglákat.


Egy biztos aki tud normális minőségben Ytongot falazni számára nem lehet probléma.

A Silka válaszfalelem elsősorban ipari és közösségi épületek belső, nem teherhordó térelválasztó falak építésére alkalmazható. A nagy tömegnek köszönhetően a külső és belső mészhomoktéglafalak jó hőcsillapítással rendelkeznek, így kiküszöbölik a hőingadozásokat, valamint ugyanezen tulajdonságának köszönhetően igazi hanggátló tégla. SILKA MÉSZHOMOK TÉGLA , SILKA ÉPÍTŐANYAG. A Xella Magyarország Kft.


Emellett a pórusbeton könnyen vágható, milliméterpontosan fűrészelhető, míg a tégla csak faragható, ráadásul elég törékeny is, ezért sokkal több hulladékkal jár a Porotherm tégla fal építése. A téglafal vakolást igényel, míg az Ytong falat elég csak glettelni, és már festhető is. A tégla évezredek óta az emberiség szolgálatában áll és nem is véletlenül.


Tartós, időjárásálló, nagy nyomószilárdságú, olcsó és könnyen. Amennyiben ő rendben találja, kérje ki építész véleményét is. A házban szoba, étkező, konyha. Gázszilikát -falazó elemes, Mészhomok tégla.


Az egyik leghíresebb a gázszilikát volt, amelynek előnyeiről és hátrányairól ma is megoszlanak a vélemények , a radioaktív sugárzás ügyében mendemondák keringenek. Majd ha a nagy térfogat ismét kisebb lesz, és a tégla „ visszahúzódik” eredeti méretére, megrepedhet a vakolat. A mi házunk 83-ban épült, rendes. Melyek a Porotherm tégla fal és melyek az Ytong előnyei és hátrányai?


A szakember véleményét érdemes meghallgatni, de mindenkinek. Az azbeszt, a martinsalak, illetve a gázszilikát felhasználásával. Arról, hogy a gázbeton egészséges vagy sem, megoszlanak a vélemények.

Hagyományos és korszerű építőanyagok széleskörű választékban a Békás Épker Kft kínálatában. Több éves tapasztalat, barátságos kiszolgálás, mennyiségi. YTONG, SILKA és MULTIPOR FALAZÓELEMEK.


Silka mészhomoktégla válaszfalakat építünk be. Silka burkoló tégla burkoló habarcs Silka falazóelem zártcellás Ytong. De ez igaz lehet más téglákra is. A rendszerváltásig épült.


Elsősorban ipari és közösségi épületek, lakóházak belső, nem teherhordó térelválasztó falainak építésére alkalmazható. Az akció a készlet erejéig, illetve visszavonásig érvényes.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések