2016. július 27., szerda

Rozsdamentes korlátelemek

Rozsdamentes korlátelemek

Nemesacél korlátelemek legszélesebb választéka a piacon. Rozsdamentes korlát webáruház. Tervezünk, gyártunk bármit, amit csak szeretnél!


Nálunk nem akadhatsz meg a kivitelezés során, mert ha valami nincs, azt elkészítjük neked. Kis túlzással mondhatom, hogy minden kérésednek eleget tudunk tenni. Csomagküldés rövid határidővel. Korlátelemek , kapaszkodók, oszlopok. Ez egy egyszerű építészeti rendszer hegesztés és nehéz javítások ( módosítások) nélkül.


SZAL-CSO-12x5-1x4M-1x2M. Higgye el a rozsdamentes is tud nagyon csúnya lenni, ha nem a megfelelő szakértelemmel van megmunkálva. Ezért is fontos hogy nálunk olyan szakemberek dolgoznak, akik ismerik és tudják hogyan is kell hozzá nyúlni a rozsdamentes anyaghoz mivel ez más szaktudást igényel, mint egy hagyományos szénacél megmunkálása. Ezek a rozsdamentes korlátok igazán költséghatékony megoldást jelentenek, ezért nagyobb terekbe is ideálisak.


Lapmegfogásos technológiával készült termékeinket elsősorban terasz korlátként célszerű használni, hiszen speciális kialakításuknak köszönhetően nem takarják el a kilátást. Különféle kovácsoltvas és rozsdamentes acél lakáskiegészítőit. Készítünk komplett kerti és garázskapukat, kerítéseket, korlátokat.


Valamint egyedi igények szerinti kovácsoltvas és rozsdamentes acél szerkezetek, tárgyak készítését is vállaljuk. Saválló, réz, alumínium és ötvözött alumínium anyagok szakszerű. A könnyebb választásért készítettünk önöknek félkész szetteket (készletet) amik fontos alkatrészeket tartalmaznak a korlátok összeszereléshez. Többnyire csiszolt rozsdamentes cső vagy zártszelvény oszlopok és kapaszkodó.


Talpak, rozetták, csatlakozók, oszlop- és kapaszkodótartók, ívek, üvegtartók, záró és. Oszloptalp: 100x100x6mm-es erősített rozsdamentes acél (KO33), kettő vagy négy darab rögzítőfurattal. Amennyiben az oszlop oldalra szerelődik, szintén szögletes talpat építünk be. Az utóbbi években egyre népszerűbbek a rozsdamentes acél illetve üvegkorlátok.


Azonban ezek beépítése és tervezése nagy pontosságot és szakértelmet igényel. Cégünk hét éves múlttal tervez, készít és szerel rozsdamentes idomokkal szerelt üveg és rozsdamentes acél korlátokat. Minden termékünk rozsdamentes acélból (KO 3 AISI 304) 320-as finomságú szálcsiszolt felülettel készül.


Kül - és beltérben egyaránt használhatóak, napjaink extrém időjárása (pl.: savas eső, erős UV sugárzás stb.) sem tesz benne kárt. Arra szeretnélek kérni, hogy csak akkor válassz minket, ha minőségi, pontos munkát vársz el, és erre hajlandó is vagy áldozni. Tekintse meg online kiadványunkat! Gonzato Design Katalógus Gonzato Design kovácsoltvas korlátelemek. Az eltelt évek alatt számos változás és fejlesztés történt cégünk életében mint például minőségügyi rendszer bevezetése vagy új vállalatirányítási rendszer.


Termékeinket, aktuális árainkat elérheti weboldalunkon az ÁRU ÉS ÁRUKÉSZLET KERESŐ segítségével, melyet a bal oldali oszlopban talál, csupán a termék cikkszámát kell megadnia, vagy lapozza át termékkatalógusainkat, a kovácsoltvas, kapu-és ajtóvasalat ill. A koronavírus okozta vészhelyzet miatt, további intézkedésig az alábbi korlátozásokat vezettük be: Üzletünk bizonytalan ideig zárva tart! Miért éri meg nálunk vásárolni? Ez csak egy keresési lekérdezést kulcsszavakat, amelyek a website van rangsorolva. Mindenki saját ízlése szerint formálja, alakítja otthona berendezését, amelyben a lépcső és a korlát kapja az egyik leghangsúlyosabb szerepet.


A rozsdamentes korlátelemek ugyanúgy alkalmazhatók közintézményekben, irodaépületekben, mint magánszemélyek otthonaiban. Ezek a szerelvények krómból készülnek, így teljes mértékben időjárásállók, és kiválóan ellenállnak az erős igénybevételnek a kültéri használat során. Free Shipping Available.


Money Back Guarantee!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések