2016. július 12., kedd

Bontott műanyag ablak budapesten

Készlet, több mint db. Telafonszámot és e-mail elérhetőséget a linkre kattintva talál ! Bontott , válogatott minőségű – új nyílászárók, bejárati ajtók. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal.


Bontott termékek esetén mindig a személyes megtekintést ajánljuk mert bontásból származóan előfordulhatnak kisebb felületi sérülések, amennyiben személyesen nem jön el megtekinteni, szállítás után a bontott termékekre garanciát nem tudunk vállalni.

Műanyag ablakok ausztriai bontásokból, jó minőségben, 3-4-légkamrás profilokkal. Cégünk bontott minőségi fa és műanyag nyílászárók kereskedelmével tevékenykedik, közel éves múltra visszatekintve. Bontott és építkezésből megmaradt műanyag ablakok 3-4-légkamrás profilokkal.


Kínálatunkban fellelhető osztrák, német és magyar nyílászárók egyaránt. Lehet, hogy a bontott ablak ára töredéke az új ablakénak, de a bontott ablakot is be kell építtetnünk, adott esetben takaróprofilok, párkányok kellenek hozzá, el kell szállítanunk. Bontott műanyag ablak szárnyas kivitel bukó-nyíló típus 92x146-os méret db 93x145-ös méret db 96x144-es.


Ha a járulékos költségeket is figyelembe vesszük, már nem is olyan jelentős a bontott ablakok árelőnye az új ablakokhoz képest. A SALAMANDER SLa legtöbbször választott műanyag nyílászáró rendszerünk.

A legfontosabb ismérve ennek a műanyag ablaknak a kedvező ára mellett, hogy a piacon lévő egyik legvastagabb légkamrás műanyag ablak. Budapesti partnerünk kiemelt terméke ! A klasszikus műanyag ablak négyszögletű, azon belül leggyakrabban álló téglalap formájú. Emellett a klasszikus forma mellett – a műszaki lehetőségek határain belül – elő tudunk állítani háromszög, trapéz, továbbá íves és kör alakú műanyag ablak szerkezeteket. Cégünk elsősorban műanyag ablakgyártással, forgalmazással, beszerelésével foglalkozik. Ft (hogy az ár az tartalmazza az Áfát vagy sem az nem derül ki) Az eladó váltig állítja Német minőség egyenesen Németországból de ez nem derül ki számunkra.


A műanyag ablakok tartósabbak. Egyébként minden esély megvan rá mi is számos alkalommal cserélünk régi műanyag ablakokat Ausztriában új műanyag. Egyedi igényeket is maximálisan figyelembe véve állunk partnereink és leendő ügyfeleink rendelkezésére, akár hétvégén.


Ingyenes hirdetések a Jófogás. Eladó új, használt és bontott ablakok - építőanyag, anyag apró az aprohirdetes. Keresés részletes és gyorskeresővel Építőanyag - anyag apróhirdetés témában.


Használt nyílászárók, bontott ablakok akciós áron! Ablak apróhirdetés ingyen. Ezen a weboldalon bontott és építkezésből megmaradt műanyag , fa és aluminium nyílászárókat kereshet.


Műanyag és fa ablak termékspecifikus oldala ahol a gyártók és típus szerint találhatja meg a nyílászárókat.

További Partner oldalakinkat itt találja. Kis hibák, nagy kedvezmények. A motoros redőny ma már nem luxus! Legyen akár műanyag , akár fa bejárati ajtó,- nyílászár.


Bejárati ajtó – Erkélyajtó – műanyag ablak ! Műanyag ajtó, ablak kiválasztásánál több szempontot is figyelembe kell venni, ez nem csak szakmai kérdés. Fontos az Ön lakása, háza típusa is, illetve ez egyaránt ízlésbeli és anyagi kérdés is. Ezek az árak már nem érvényesek!


Nyílászárók teljes választéka.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések