2016. július 25., hétfő

Faházak

Cégünk több mint éve a helyi hagyományokra és tudásra alapozva faházak , hétvégi házak, lakóházak, gerendaházak, házikók, kerti faházak , kerti házak, faistállók, istállók, garázsok, fagarázsok, pavilonok, filagóriák, vásárbódékat, kerti bútorok és dézsafürdők gyártásával foglalkozik. Faházak a gyártótól! A könnyűszerkezetes faházak kivitelezése A könnyűszerkezetes faházainkat elsősorban lakó- és hétvégi házaknak, illetve iroda- vagy ipari helyiségeknek ajánljuk. Az továbbiakban pár sorban ismertetjük a szendvicsszerkezetű építményeink kivitelezésének lépéseit és műszaki tartalmát. Az általunk gyártott télen is lakható faházak előnyei:.


Az árak nem tartalmazzák a szállítás és összeszerelés költségeit.

Mivelhogy cégünk legfőbb célja, hogy az ön igényeit figyelembe véve elkészítse azt a házat ami teljes mértékben megfelel az ön ízlésvilágának, elképzeléseinek és stílusának lehetőséget adunk hogy elkészítse saját személyre szabott árajánlatát. Fő profilunk fa kerti tárolók, hétvégi házak tervezése, kivitelezése, gyártása és összeszerelése. Célunk, hogy elérhető áron, minőségi anyagokból kivitelezzük elképzelését, az Ön igényeihez igazodva, gyors határidővel. Ahogy az alaprajzon is látszik, a teraszról a nappaliba lépünk, melyből a ház minden más helyisége, egy konyha, egy fürdőszoba, két háló és egy társalgó nyílik.


KIS MÉRETŰ FAHÁZAK , KERTI HÁZAK, SZERSZÁMTÁROLÓK ÖSSZESZERELÉSE NAP ALATT ! Kiszállítás azonnal raktárról az ország bármely területére. Mint a képek, úgy a házak önmagukért beszélnek. RÖNK, GERENDA ÉS FAHÁZAK ÉPÍTÉSE Magába foglalja a külső és belső falak építésén kívül a födémkészítést: a tetőszerkezet lécezését, cserepezését és szigetelését, valamint a bádogos munkát is.

A gyártási tervnek megfelelően, elemekre bontva és megszámozva érkezik az építési helyszínre az alapanyag. Akciós kerti faház, előtető, garázs készítés országosan, egyenesen a gyártótól. Erdei turistaszállás. Háborítatlan természet.


Soprontól km-re, a brennbergi völgyben, a Rák patak partján helyezkedik el hat emeletes faház, amelyek együtt legfeljebb fő elszállásolására alkalmasak. MOBIL FAHÁZAK GYÁRTÁSA ÉS ÉPÍTÉSE. Képgalériánkban betekintést kaphat arról, hogy hogyan kerülnek a házaink felállításra. Teljesen összeállított ház A Mobilház belülről A Mobilház felállítása. Nyaraló házainkat IDE kattintva találja.


A faház mester - akciós faházak gyártója. Mi nem zsákba macskát árulunk, nálunk a feltüntetett árak mindent tartalmaznak! AKCIÓS FAHÁZ készítése 45. Rönk, gerenda és faházak szerkezetkész kivitelezés esetén: 180. Ossza meg velünk elképzeléseit, hogy egyedi árajánlatunkat elkészíthessük Önnek!


Fertőszentmiklós, Soproni úti Ipartelep. Kerti faház gyakori kérdések és információk: Gy. Fontos, hogy az általunk épített faházak , kerti szerszámtárolók hosszú időn keresztül, évtizedeken át szolgálják a megrendelőinket, mindezt szinte minimális karbantartási igénnyel.

Ez a karbantartás valójában a fa. Termékeink között faházak , kiegészítők és további termékek is megtalálhatók. Minőségi termékek, kedvező áron, gyors gyártással a megfelelő ügyfélkiszolgálás érdekében.


Egy magántőkével rendelkező kereskedelmi társaság vagyunk, amelynek fő tevékenységi területe a fafeldolgozás, gerendaházak és faházak epítése. Székhelyünk és a termelést biztositó műhelyeink is Gyergyócsomafalván találhatóak, Hargita megyében, Erdélyben. Minél vastagabb a fal vastagsága, annál strapabíróbb és időtállóbb.


Nem mindegy, hogy a faházat szerszámok tárolására vagy horgász-laknak szeretnénk használni. Elsődleges célunk az optimális ár-érték arányú, minőségi faházak megtervezése és felépítése.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések