2016. július 21., csütörtök

Csomagtér nyitó szerkezet

Get without the ads. Skip trial month free. Find out why Close. Elektromos csomagtér nyitás Gergő Balda. Unsubscribe from Gergő Balda?


Tárolt változat alkatrész: ajtónyitó szerkezet , ajtónyitószerkezet, ajtó nyitó szerkezet , ajtó.

Elvileg a csomagtér nyitáshoz egy ún. Ft-os ára hamar elriasztott. Tehát ha kicsit az ujjammal felnyomom,akkor szépen felnyitódik ,de. Már csak az elektromos csomagtér ajtó nyitása hiányzik, de amint.


Nem találtam hasonló. Az itt bemutatott adatokat, különösen az egész adatbázist, nem szabad másolni. Kínál Fiat Punto motorháztető csomagtér nyitó szerkezet : Fiat Punto motorháztető csomagtér nyitó szerkezet eladó, megtekinthető Kisvárdán, postázás megoldható!


Az adatkezelő sütik (cookie-k) a látogató számítógépén tárolt kis szöveges fájlok, amelyek segítségével a weboldal üzemeltetője sokkal jobb felhasználói élményt tud nyújtani, mint nélkülük.

A szerviz utáni második napon meghalt a gumival burkolt csomagtér nyitó mikrokapcsoló. Azt ígérték gariban megrendelik és cserélik. Több mint egymillió használt és új alkatrész egy helyen.


Ford Fiesta csomagtér ajtónyitó motor javítása. Kicsavarozzuk a csomagtér ajtó burkolatát rögzítő. Némileg bonyolítható a rendszer működése, ha mondjuk motoros csomagtérnyitó funkciója is van az autónak, mint mondjuk a Ford Kuga. Minden előzmény nélkül a csomagtartó eleketromos nyitó szerkezet megadta magát. Mágneses csomagtér nyitó szerkezetNyomógombos nyitás1.


Ajtózárszerkezet Mikrokapcsoló Ajtózárszerkezet Javitó készlet - Felhasználható bal és jobb oldalra is ! Gyártmány : Új minőségi utángyártott lemezes kivitel ! VW csoporthoz VW Polo 9N,Passat,Golf , Bora , Touareg , Touran. Seat Leon 1M , Toledo 1M ,Cordoba 6L , IBIZA 6L AUDI A, A, A, A, TT Skoda Fabia , Octavia 1U - 1Z. Csomagtér nyitó szerkezet.


Autó csomagtér nyitó elektromágnes LS036. Szállítási idő: 2-nap - elsősorba. Kínál Seat Ibiza 6L csomagtér ajtó nyitó -záró szerkezet : Eladó a képeken látható Seat Ibiza 6L csomagtérajtó nyitó és zárószerkezet.


További kérdésekre szívesen válaszolok.

Minden alkatrészre beszerelési garanciát adunk. Kínál Fiat Grande Punto kesztyűtartó nyitó zár szerkezet (kilincs nélkül): Eladó a képeken látható kesztyűtartó nyitó zár szerkezet Fiat Grande Punto-hoz. Kilincs és annak rugója nélkül. Eredeti, használt alkatrész, reteszelés működik. Személyes átvétel Budapest, Aszó Vác, Balassagyarmat vonalon lehetséges.


Feladata pedig csak annyi, hogy csomagtér ajtó súlyát ő tartsa, miközben pakolunk. Postázás is megoldható. Mert képzeljük csak el, milyen kényelmetlen, ha azt a fránya csomagtér ajtót nekünk kell fél kézzel megtartanunk, miközben a másikkal ki vagy be próbáljuk tenni a nehéz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések