2018. április 24., kedd

Elektromos csomagtér ajtó

A csomagtér ajtó kapcsolójának hibája nálam is jelentkezett, a probléma csak az, hogy másfél év alatt ez már a második kapcsoló, ami tönkrement. Ft alatt volt emlékezetem szerint) de. Elektromos csomagtér ajtó zár.


Ezt az átalakítást egy csoporttárs készítette. Utólagos riasztót fog az autóba építeni, és a távkapcsolón van csomagtartó nyitó gomb is.

Adott a feladat, be kell építen. This feature is not available right now. Please try again later. Get without the ads. Skip trial month free. Find out why Close. Unsubscribe from Gergő Balda? Suzuki Swift ajtó eladó Bal el.

Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Leírás: FORD FOCUS Kombi ajtós elektromos csomagtér ajtó zár Használt, kiváló minőségű autóalkatrészek, alacsony árakon. Minden alkatrészre beszerelési garanciát adunk.


Szállítás rövid határidővel az ország egész területén. Láblendítéssel nyitható elektromos csomagtér ajtó : igen vagy nem ? Tárolt változat alkatrész: ajtónyitó szerkezet, ajtónyitószerkezet, ajtó nyitó szerkezet, ajtó. Elvileg a csomagtér nyitáshoz egy ún.


Ft-os ára hamar elriasztott. Tehát ha kicsit az ujjammal felnyomom,akkor szépen felnyitódik ,de. Már csak az elektromos csomagtér ajtó nyitása hiányzik, de amint. Nem találtam hasonló.


Autó csomagtér nyitó elektromágnes LS036Ezzel a csomagtér nyitó elektro mágnessel, a riasztó, központi zár távirányítójáról egyetlen gombnyomással. Intelligens elektromos csomagtér -ajtó egy vadonatúj autót rendbehozatal intelligens rendszer. A vezető könnyen irányít a nyitó és záró a stern ajtó a kocsikulcsot. FORD GALAXY csomagtér ajtó , hátsó ablaktörlőmotor Használt, kiváló minőségű bontott autóalkatrészek, alacsony árakon.


A teljes alkatrészkínálatot.

Peugeot 6elektromos csomagtér ajtó nyító motor eladó. Teljesen hibátlan kiprobálható! Csomagtér nyitó motor, húzóCsomagtér nyitó húzó-motor.


A csomag tartalmaz db húzó motort , szereléket, nyomógombot a kézi működtetéshez és. Biztos másnak is megfogalmazódott már a fejében a gondolat, hogy néha jó lenne ha nem kellene a kulccsal. Automatikus csomagtér nyitás.


Kínál Lancia thesis elektromos zár ( csomagtér zár, csomagtér ajtó zár): Eladó a képen látható zár. BMW-MINI alkatrészek, szerviz Budapest. MAZDA RX-CSOMAGTÉR AJTÓ TELESZKÓP. Azonnali elérhetőség 6.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések