2018. április 4., szerda

Beltéri vakolat száradási idő

Szerintetek egy új építésű ház mennyi idő alatt szárad ki megfelelően? Fal, belső vakolat , festés. Mi az ami szerintetek már megfelelő száradási idő (mennyi idő után javasolt beköltözni), illetve mi az amit akkor tartanátok, ha maximálisan oda szeretnétek figyelni a dologra?


Ilyenkor kicsi a párolgás, és a lassú száradás következtében kitolódhat a szükséges várakozási idő. Azonban, ha nem várjuk meg az alapozó száradását, akkor kevésbé lesz nedvszívó az alap.

Ilyenkor nehezen húz a felhordott vakolat , romlik a struktúraképzés feltétele, nem lesz kifogástalan a minőség. Ilyenkor a vakolat túl gyorsan köt, nincs idő a bedörzsölésre. Ezt úgy lehet elkerülni, hogy a kora reggeli órákban a déli és nyugati, délután pedig az északi és keleti homlokzatokon kell munkát végezni. Erősen szeles időben szintén gyorsan köt a vakolat.


Hideg, párás időben a vakolatok lassan kötnek, az elhúzódó. A Platinum Decor Kültéri Meszes Vakolat egy oltott mész és szintetikus kötőanyag alapú, üvegszál erősítésű fi nomszemcsés mintázóvakolat. Homlokzati szin nagy választékban.


Rugalmas, nem repedezik, magas a páraáteresztő képessége, kiválóan ellenáll az algáknak, gombáknak.

Felhordása, száradási ideje , megszilárdulása. A gúzolást régebben kézi vakolatfröcskölővel vitték fel. Belső vakolatok , vakolási munkák és jellemző hibák. A kézi alapvakolat gyárilag előkevert szárazhabarcs, amelyet az építkezés helyszínén, közvetlenül a felhasználás előtt, vízzel kell összekeverni.


A teljes felületű gúzolást rövid száradás után simítófával vagy egy faléccel le kell simítani, hogy a fal és mennyezet felülete egyenletes és egy síkban fekvő legyen. Ezenkívül a felületet érdesíteni kell, hogy a pórusok. TERMÉKTÍPUS: Vízhígítású, latex festék beltéri falak és mennyezetek dekorációs és védelmet nyújtó festésére.


Mély matt felületet képez. Kiváló takarás és fedőképesség jellemzi, enyhe nedves dörzsölésnek ellenáll. Az időjárás változásával, alacsonyabb hőmérséklet és magasabb páratartalom esetén, a száradási tulajdonságok. A megadott értékek 20°C-on, és -os relatív páratartalom mellett értendők. Növényrost beltéri vakolat - Nr.


AURO lélegző, páraáteresztő beltéri dekorvakolat: felhasználásra kész beltéri. A Dryvit vakolat a Dryvit hőszigetelő rendszer díszítő vakolata. A felület vagy homlokzat tisztítható.


A termék cellulózszálakkal erősített.

Viaszokat tartalmaz. A vakolat kötését követően lazúrozható, a fentiekben említett színezőanyagokkal beszínezett Poli-Farbe Platinum Decor kőlazúrral. Feldolgozás: a Poli-Farbe Platinum Decor kül- és beltéri meszes vakolat rozsdamentes glettvassal hordható fel.


QUARCTEX lábazati dekor díszvakolat. Felhasználásra kész, vizes hígítású díszvakolat, külső és belső igényes falfelületekre, mely környezetbarát természetes ásványi töltőanyagokat, diszperziós kötőanyagot és tulajdonságjavító adalékokat tartalmaz. ALKALMAZÁSI TERÜLET: Az egyrétegű STYRO-BOND 6-mm GIPSZES VASTAG VAKOLAT , beltéri kézi kivitelezésre alkalmas. Egyaránt felvihető falra és mennyezetre, átlagos páratartalmú helyiségekben, beleértve a konyhát és fürdőszobát is.


Ideális felújítási munkálatokhoz, alkalmas ablak, ajtó és párkány szerelése során a. A Poli-Farbe diszperziós homlokzati nemesvakolat korszerű, kiváló időjárásállóságú felületet biztosít, amely aktív hatóanyagainak köszönhetően fokozott védelmet biztosít az algák és penészek megtelepedése ellen, kedvezőtlen körülményeket biztosít a zuzmók növekedésének.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések