2018. február 5., hétfő

Modakril homlokzatfesték színskála

Amennyiben mégis hígításra van szükség, az első réteghez max. A Modakril homlokzatfesték töltő- és fedőképessége kiváló. Rugalmas, az alaphoz jól tapadó réteget képez. Bevonata igen jó páraáteresztő képességű.


Időjárás-állósága, színtartóssága kiváló. Szanáló vakolatok felületei: Az ún. A TRILAK 240-es és 340-es homlokzatfesték színkártya színárnyalataiban és egyéb színekben is. MODAKRIL szilikon homlokzatfesték alkalmas. Információ- és ajánlatkérés.


Weber szilikát homlokzatfesték (F110). RA PáRAáTeResZTő sZILIKáT BeLsô fALfesTéK. Homlokzatfestékek , vékonyvakolatok, lábazat-, betonfestékek. FRESCO KÜLTÉRI MÉSZFESTÉK L. Szilikát , szilikon, speciális mélyalapozó. Düfa Trendfassade homlokzatfesték fehér 15l.


Polifarbe Inntaler homlokzati festékek árlista. Olcsó Kültéri Baumit Color homlokzatfesték színek és festékanyagok webáruháza. Modakril kolor homlokzatfesték - hajszálrepedések áthidalására Matt, közepesen vastag rétegű homlokzatfesték vakolt és beton felületekre, új eternit felületre. Tartós, ellenálló bevonatot a kiegyenlíti a felület kisebb egyenetlenségeit.


Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. A felület előkészítése megegyezik az új vakolat felületeknél. Igen sokoldalúan alkalmazható épülethomlokzatok és falfelületek, továbbá egyéb kül- és beltéri beton-, cement-, új azbesztcement és gipszfelületek bevonására. A PPG Trilak színkeverő rendszerében igen sok színkártya színeit tudjuk.


Segítség a trilaktól beltéri, kültéri falfestésben, fém-, fa-, üvegfelületek festésében, vakolásban, stílusodnak megfelelő színek megtalálásában. Ez azt jelenti, hogy egy válogatott színskála színei megtalálhatók a homlokzatfestékek, a nemesvakolatok, a lábazatfestékek és a kerítésfestékek között is. Ezért a Ton in ton rendszerben előállított festékek színeinek segítségével jóval egyszerűbb összhangot teremteni a különféle felületek színei. Már kannától házhoz szállítással Új homlokzatot festenél le vagy a régit újítanád fel? Miért homlokzatfesték ? Válaszd a weber homlokzatfestékeket!


Kedves Vásárlóink, A kormányhatározat alapján nyitvatartásunk a következőre módosul: Hétfőtől péntekig 7-15-ig. Szombaton 8-13-ig tart. Vásárlóink és munkatársaink védelme érdekében üzletünkben egyszerre legfeljebb egy vásárló tartózkodhat.


A homlokzat színe akkor lesz harmonikus, ha megfelel az alkalmazott burkolórendszerhez illő jól bevált színfajtáknak. Más színeket igényelnek a vakolt felületek, a fém és üveg homlokzatok, vagy például a faházak, de az épületek korstílusa, mérete, funkciója is meghatározó tényező. Capamix Metallocryl Exterior Kültér Falfesték. Akrilgyanta alapú, elasztikus diszperziós festék beton és.


Vízbázisú, műgyanta kötőanyagú, szilikonolaj-tartalmú, színezhető, vízlepergető, kiváló fedőképességű, repedésáthidaló kültéri festék. Vegyi áruk és egyéb nem besorolható cikkek. Ha festék, akkor Piktorfesték - kifestene, felújítana, széles választékra és szaktanácsra vágyik, akkor Piktorfestek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések