2018. február 12., hétfő

Hernyócsavar ár

A termékárakat és szállítási díjszabást az adott forgalmazó az utolsó ÁrGép-es frissítés óta esetleg módosította. Minden ár az adott forgalmazótól származó bruttó ár , amely a szállítási költséget nem tartalmazza. Az adatok tájékoztató jellegűek.


M 10XBKNY HCS D. Hernyócsavar lapos végű. Alloy steel ASTM F9Felületkezeletlen?

A belső hatlapú csavarfej egyszerű hozzáférést tesz lehetővé a csavarhoz egy megfelelő kulccsal, valamint nagy erőátvitelt a hagyományos csavarfejekkel összehasonlítva. A csomag darabot tartalmaz. Mutasd a 1lehetőségeket. Hatlapú belső kulcsnyílású hernyó csavar , tölcséres véggel DIN 9Acél Felül.


Bánfi Antal Egyéni Vállalkozó 59OO Orosháza, Zombai U. ASA Építőipari Kft. Hódmezővásárhely, Erzésbeti út 9. Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet!

Dropdown header Személyes menü Üzeneteim Vásárolt ár. Cookie-k elfogadása- A keresés folytatásával, vagy az Elfogadás-ra kattintva Ön elfogadja, hogy az eszközén Cookie-kat tároljon a weboldal könnyebb kezelése és elemzési célok érdekében. HU szerszám, munkavédelmi termékek webáruháza.


Válasszon Praktikusan! Hornyolt és kereszthornyolt csavarok. Csavar, csavaranya, csavar alátét, szegecs, menetes rú fúrószár, szerszám és egyéb kötőelemek nagykereskedelme. Műszerész csavarok. Termékek széles, minőségi választékával várjuk honlapunkon!


A nemzetközi árak és árfolyamok sűrűn változnak, ezért akár jelentős eltérés is lehetséges. Kérje ajánlatunkat! Hajófelszerelés A-Z - Lowrance halradar és mélységmérő, olcsó halradar, Helly Hansen akció, TBS ruha, Musto. Hatlapfejű metrikus csavar Hatlapfejű metrikus csavar 10. HERNYÓCSAVAR 10X16.


Rozsdamentes kúpos végű belsőkulcsnyílású hernyócsavar. Bontófejbe való hernyócsavar , M12x16-os. Most regisztráció nélkül használja a webáruházat, ezért csak listaárakat láthat. Kedvezőbb árakért kérjük regisztráljon, vagy hívjon minket!


Y csapágyak (szorító gyűrűs, és hernyócsavar rögzítésű), CSAPÁGY, TZ4K alkatrész azonnal készletről a legjobb áron eladó.

ARAG szerelvények nagy választékban. Led munkalámpa olcsón! M- Belsőkulcsnyílású Csavar Minden készleten levő termékünkre vállaljuk az munkanapos szállítást!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések