2018. február 1., csütörtök

Antisztatikus padlóburkolat

Az antisztatikus burkolat használata esetén teljesen elhagyhatóak az egyéb felületekhez használatos ionizátorok, amelyek hatékonyak kezelik a sztatikus burkolatokat. Cégünk egyik küldetése, hogy segítsünk az embereknek a mindennapi munkájuk során. Padlóinkkal hatékonyan kiküszöböljük a sztatikus feltöltődésekkel járó.


Vezetőképes és antisztatikus PVC. Olyan helyiségekben, ahol nagyon fontos az elektromos kisülések elkerülése, minimum antisztatikus , de legtöbb esetben vezetőképes PVC-t kell alkalmazni. Antisztatikus műgyanta padlóburkolat. Töltött műgyanta padlóbevonat. Lépjen kapcsolatba velünk.


Igényes, profi műgyanta padló készítés, rejtett költségek nélkül. Munkáinkra garanciát vállalunk. PVC és linóleum padlóburkolatok és egyéb építőipari termékek széles választéka a legjobb áron! PVC padló és linóleum webáruház.


A linóleum padló típusokat a szőnyegpadlóhoz hasonlóan leggyakrabban tekercses formában állítják elő. A hagyományos linóleum padló a szintén gyors és egyszerű kivitelezhetőség mellett az egyedi minták beépítését is lehetővé teszi, ami által a helyiségeknek különleges, exkluzív hatást adhatunk. Műanyag padlóburkolat.


A PPC műanyag padlóburkolat felhasználóbarát, modern padlózatot kínál, mely környezetkímélő alternatíva más padlókezelési technológiával szemben. Az alkal- mazottakat csuklópánt segítségével a földhöz kell csatlakoztatni, amely elvezeti a ruházat keltette sztatikus töltéseket. Több, mint éves szakmai múlttal rendelkezünk.


A szerződés megszületését követően az előre egyeztetett időpontban megkezdjük a megrendelés végrehajtását: a hordozófelület lecsiszolását, és portalanítását, az alapozást. Nem antisztatikus műgyanta padló esetében ezután következik a kvarcszórás. A műveletek elvégzése után újabb 8-órát kell várnunk.


A parketta- és padlóburkolat ragasztás terü- letén továbbra is a környezet- és felhasználó- barát termékekre helyezzük a hangsúlyt. A PVC burkolat az egyik legnépszerűbb rugalmas padlóburkolat : könnyű lerakni és egyszerű karban tartani. PADLÓFEDÉS IPARI, KERESKEDELMI ÉS RAKTÁRTERÜLETEKRE – erősen igénybevett. Ipari padló, műgyanta bevonat készítése prémium minőségű anyagokkal, referenciákkal, garanciával.


Antisztatikus padlóburkolat

Díjmentes helyszíni felmérés és árajánlat készítés! Alapanyaga egy mesterségesen létrehozott anyag. A mérnökök a PVC-t úgy tervezték, hogy különböző igénybevételekkel szemben rendkívül ellenálló burkolatot hozzanak létre.


A Műgyanta padlók és burkolatok ellenállnak a terhelésnek és a vegyszereknek, beltérre és kültérre egyaránt használhatóak, könnyen tisztítható és mégis esztétikus felületet képeznek. Ft alapdíjat is felszámítunk KÉRJE EGYEDI, EGYÖSSZEGŰ. Portalanítás pár másodperc alatt: a Duster XL porseprűvel mindez gyerekjáték, hiszen a legfinomabb port is mágnesként vonzza. A beruházón, a kivitelezõn, vagy a tûzoltóságon múlt, hogy az átadás elõtt elvégezték-e az antisztatikus padlóburkolat mérését.


Egyre több mezőgazdasági, ipari, intézményi és egyéb szolgáltató épületek műszaki előírása kötelezővé teszi a műgyanta padló alkalmazását ott, ahol a leginteznívebb használatnak van kitéve a burkolat. Nem véletlen, hisz az önterülő műgyanta padlók eleget tesznek minden magas szintű elvárásnak és nemzetközi szabályozásnak. Saját termékekhez vegye fel velünk a kapcsolatot most. CSAPHORNYOS PARKETTA.


A csaphornyos, vagyis hagyományos parketta a klasszikus otthonok hangulatát teremti meg, megbízható és hosszú életű szerkezetével pedig valódi értéket jelent környezetünkben. A szalagparketta vastagsága, három réteg igazi fából tevődik össze, ezért felülete antisztatikus , és nem jön létre feltöltődés illetve kisülés, a parketta miatt. Van azért azonosság is a két padló típusban.


Antisztatikus padlóburkolat

Manapság már mind a két parkettát klikkes verzióba gyártják, ami sok előnyt hordoz magában.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések