2018. február 4., vasárnap

Bütykös liba eladó

Felföldi bütykös liba , őshonos magyar kacsa ( eladó ) Őshonos magyar kacsa db gácsér és db tojó májusi keltetésű, felföldi bütykös liba db gúnár db tojó áprilisi. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Szépen legelnek, mindent megesznek.


Előnevelt kettőshasznú vörös csirke, csibe. Eladó bütykös liba gúnár tojóval. Háztól-házig szolgáltatás.

Választási malac, bütykös liba eladó. A standard a gúnárokra 1kg, a tojókra kg kifejlettkori testtömeget irányoz elő. Irodalmi adatok szerint húslibaként akár kg-os végtömegre is hizlalható. Többféle olcsó, használt bütykös liba eladó. Mennyi a bütykös liba ára használtan?


Baromfi eladás vásár: eladó csirke tyúk, kacsa. A rovatban ingyen elvihető vagy eladó baromfik és baromfieledelek hirdetései közül válogathat. Itt található még csirketojás, tyúktojás, és kacsatojás hirdetések is.


Felhívjuk figyelmét, hogy a hirdetésekben szereplő állatok adataira és egészségi állapotára vonatkozóan semmilyen felelősséget az oldal nem tud vállalni.

Május 12-én kelt db bütykös liba egyben vagy külön eladó. Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. Pucolt házi hízott, tömött liba. Mindig fiatal állatállományból.


Konyhakész baromfi, pucolt liba , kacsa, csirke minőségi elkészítése, árusítása kis tételben. Minőségi libamáj és kacsamáj. Tömött, hízott liba karácsonyra előjegyezhető!


Akár nagyobb mennyiségben is. Bütykös tojó Libák eladók! A vadas színű, barna bütykös lúd külleme csaknem megegyezik az elődjével (lásd vad hattyúlúd), csak a homlokdudor jelenik meg rajta.


A legfeltűnőbb bélyeg ez a homlokon látható szaruképződmény. A gúnárok és az idősebb állatok homlokbütyke nagyobb, mint a tojóké és a fiataloké, képződése a növendékeknél csak. Szürke bütykös libák,db ( a gúnárok más vér vonalúak), saját keltetésű, májusi, tovább tartásra vagy vágásra eladóak vagy disznóra cserél. Liba - Gyakori kérdések a témában.


Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes é. Az európai fajtákat (Anser anser domestica) a nyári lúd (Anser anser), az ázsiaiakat és amerikaiakat a bütykös lúd (Anser cygnoides, Cygnopsis cygnoides) háziasításával hozták létre. A lúd szinonímája a közismert liba elnevezés. Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet!

Köszi a válaszodat! Akkor vennem kell egy bütykös liba fiút, aki már elég ivarérett a tojózáshoz! Mert itt van három hölgy, s én szeretnék kislibákat. Segís abban is, hogy egy tojót meddig érdemes megtartani?


Ezt a fiút pedig el kell adni ugye, mert két fiú sok három tojóhoz! Hajdú-Bihar megyében ha van valakinek. A liba szép és aranyos, de heves vérmérsékletű is tud lenni. Ezt azért mondom, mert engem csípett már meg úgy a gúnárom, hogy hetekig látszott.


Biztosan a bütykös és egyéb díszesebbek nem olyan veszettek, de azért jó tudni. Azért annyira nem tág fogalom a liba. Akkor itt jó helyen keres eladó Tojó Fürjet #128578; – nem rakunk a 1rendelt tojó közé kakast!


Magyarország Legnagyobb fürjtenyészete vagyunk! ATEV szerződésünk van mi nem az udvarban ássuk el a dögöt!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések