2018. február 6., kedd

Akkumulátoros háti permetező

Motoros háti permetezők és hagyományos motoros permetező gépek bő kínálata várja webáruházunkban! Szüksége volna néhány kiegészítőre is? Szerezze be ugyanitt a teleszkópos szórószárat, tömlőt, markolatot, akkumulátort és szivattyút is!


A vásárlás és szállítás feltételeiről bővebben az Információk menüpontban olvashat. Kínálatunkban megtalálja a legjobb motoros permetező termékek mellett az elektromos permetező gépeket is. Nézzen szét nálunk!


Vásárlás: Permetező árak, eladó Permetezők. Akciós Permetező ár! Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Permetező kategóriában termék közül választhat a Praktiker webshopban. Háti vagy motoros permetezőt szeretne?


Döntsön Praktikusan! A MoveTo akkumulátoros permetező a legmegfelelőbb választás a gazdák számára. L-es üzemanyagtartályának és 2–MPa-os üzemi nyomásának köszönhetően rendkívül gyorsan permetezhetünk vele. Kényelmesen használható, nagyon alacsony fogyasztáson működik és a legfontosabb, hogy környezetbarát. Agrimotor SX-15D vélemények.


Olcsó SX D Permetezők árak, akciók. Az egyik legismertebb, és legkedveltebb akkumulátoros háti permetező gép. Nagyon egyszerű a használata, megbízható és nagy segítség a kerti permetezésben. Két fokozatban állítható permetező nyomás. Lapos kialakítású SOLO szórófej.


Vegyszerálló tömítésrendszer. UV-álló, ergonómikus, tartály. EXPERT XSP16B - akkumulátoros háti permetező 16L: Leírás: A nagy kapacitású permetező ideális kisebb és nagyobb kertek rendben tartására, illetve növények ápolására és védelmére. A készülék rugalmas és hatékony eszköze a növényvédelemnek.


Többféle szóróanyagot lehet beletölteni, például: gyomirtó, apró. Teljes töltés után 1percnyi használatot biztosít. Lecseréltem a kézi pumpás permetezőt.


Akkumulátoros háti permetező

Vajon mit tud egy ilyen 22eFt-os masina? PERMETEZŐ SZÁR TELESZKÓPOS ACÉL 8M HÁTI PERMETEZŐKHÖZ PERMETEZŐ SZÁR TELESZKÓPOS ACÉL 1M HÁTI PERMETEZŐKHÖZ. Súroló kefe 170mmxmm erős. CSÁKÁNY LAPOS- ÉLES. AKKUMLÁTOROS HÁTI PERMETEZŐ LITERES.


Permetező , akkumulátoros , Fűnyíró traktor, és kerti gépek on-line áruháza - minden, ami kertigép. Az elektromos permetezőgéphez adott nehezen kezelhető szórópisztolyt lecseréltem egy átalakított régi pisztolyra, amelyre a boltban kapható réz fúvókát tettem. A háti permetező permetszóróval elengedhetetlen kellék minden kerttulajdonos számára. A permetező űrtartalma literes és permetszóróval ellátott. Műanyagból készült, ezért könnyű, kényelmesen hordozható a háti permetező készülék.


Akkumulátoros háti permetező

Kizárólag vízben oldódó anyagok kijuttatására alkalmas, növények gondozása.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések