2017. augusztus 10., csütörtök

Földfúró gép eladó

Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Ft helyett most csak 69. Vásárlás: Földfúró árak, eladó Földfúrók. Akciós Földfúró ár! Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon.


Olcsó Földfúró termékek, Földfúró márkák.

Eladó használt fúró berendezések! Részletes információkért, klikkeljen a fényképre vagy a. Kézreálló, zömök kialakítású robbanómotoros földfúró gép . Földfúró , Fűnyíró traktor, és kerti gépek on-line áruháza – minden, ami. Az ár fúrószár nélkül értendő!


A fúrógépek maximális hatótávolsága. Vízszintes talajfúró, vízszintes talajfúró gép , útátfúró gép , vízszintes talajfúrógép. Az építőiparban a gép elnevezésére a következő kifejezések terjedtek el: vízszintes talajfúró, vízszintes talajfúró gép , útátfúró gép , vízszintes talajfúrógép.


Vári Gépgyártó és Forgalmazó Kft.

Cégünk a magas és mélyépítő ipar számára tervez, gyárt és forgalmaz építőipari gépeket. Az acélból készült porszórt LUX-TOOLS kézi földfúró ideális földlyukak fúrásához akár kemény talajban is, kerítésoszlopok elhelyezésére vagy sövénykészítéshez stb. A markolata mindkét oldalon kézkímélő műanyagbevonattal rendelkezik. A földfúró teljes hosszúsága m, a fúró átmérője pedig 1mm. Tisztelt Érdeklődő Üdvözöljük abból azalkalomból, hogy Ön GRUNDOMAT földfúró rakéta alkalmazási lehetőségeiránt érdeklődik.


Ezzel egy világszerte szabadalmazott, sok évtizedeskutató-fejlesztő munka termékének megismeréséra kínálunk lehetőséget. Makita kerti gépek, és egyéb Makita szerszámgép vásárlás a Tímár Vaskereskedelmi Kft-nél. Kategóriák Kategóriák.


A GRUNDOMAT P földrakéta egy dugattyús, sűrített levegővel működtetett eszköz, mely önállóan áthalad a talajon, ezzel a talajban üreg keletkezik, amelybe a vezetékeket, PE-, PVC- vagy acélcsöveket egyidejűleg behúzza. A földrakéta rugó-előfeszítésű vésőfejjel és a rajta lévő lépcsős fejjel két ütemben működik: a fej talajtömörítéses eljárással. A gép használatával nagyon sok.


A Bazár apró rovatunkban ingyenes hirdetések között böngészhet. Nézzen szét online piacterünkön, hogy van-e eladó alma, eladó burgonya, eladó zab, eladó széna vagy szalma az ajánlati listánkban. Haszonállatot szeretne venni? Tekintse meg szarvasmarha kínálatunkat, és kattintson a linkekre, hogy van-e eladó sertés, eladó kecske, vagy eladó juh az oldalainkon.


Földfúró gép eladó Cégajánló Földfúró gép eladó témakörben: Földfúró gép eladó - vevokkedvence. ZIG-ZAG Cipzár és Kellékkészítő Bt. Budapest, Kiss János altábornagy utca 26.


Sokoldalúan használható kertben, erdőben, mezőgazdaságban, építkezéseken.

Otthoni és kisipari felhasználásra javasoljuk. Szállított tartozékok: 1mm-es fúrószárral.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések