2017. augusztus 25., péntek

Cabrio tető ápolása

Szerencsére nagyon szép álapotu vászontető van az automon,. Egy Cabrio autó megjelenését és élvezetét könnyen tönkretehetjük, ha nem ápoljuk megfelelően a vászontetőt, ami így vízátersztővé és koszossá válik. Biztos észrevette már, hogy a vászontető tisztítása nem egyszerű feladat. A tető elhanyagolása rontja a szeretett cabrio megjelenését, de ami a nagyobb baj, hogy beázáshoz és szakadásokhoz is vezethet.


A beázás pedig további károkat okozhat az autód belsejében hosszú távon. Minden szezon előtt, a téli álomból való felébresztéshez érdemes elvinni egy komplett cabrió karbantartásra, majd szezon végén a téli pihenő előtt szintén érdemes a tetőt, és a tömítéseket ápolni!

SONAX Kabrió Tető és Textil Impregnáló Készlet - 300ml 9HUF LIQUI MOLY CABRIO IMPREGN. Védelem a szöveteknek Kül-és beltérre is Hosszan tartó hatás Kiváló védelem a textilnek A Pearl Fabric Hood Protector speciális védőréteget képez textil anyagokon, így azokon nem hagy nyomot még a rájuk ömlő folyadék sem. Tető tisztító spray 500ml műanyag SONAX, Tető tisztító spray 500ml műanyag SONAX Speciális kabrio tető tisztítószer.


Eltávolítja gyorsan és alaposan különösen erős szennyeződéseket. SONAX tisztító kabrió tetejét nem károsítja az eredeti festmény. Motorolaj olajshop és autóalkatrész webáruház.


Az olajshop webáruház széles olaj- és. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal.

A tető elkészítése kifejezetten precíz munkát igényel, valamint szinte minden autónál más kihívással, márkánként egyedi megoldásokkal találkozik az ember. Ebből adódóan minden autó új meglepetéseket rejt, új kihívást gördít a kárpitos-mester elé. A kabrió ( cabrio , cabriolet) olyan személygépkocsi elnevezése, amely lenyitható tetővel rendelkezik (és van ajtaja, valamint a pótkerék nincs a hátfalon, mint a Trabant Tramp és a Kübel esetében), ezáltal az utastér nyitottá válik. Cabrio tető tisztító hab spray 4ml Autoland Step 1. Speciális aluminimuheggesztéssel a vázszerkezetet javítottuk, majd felkerült ez a kitűnő minőségű fehér kabriotető szövet, a képen látszik munkánk eredménye.


A bőrfelújítás, vagy bőrjavítás, Magyarországon jelenleg szinte ismeretlen fogalmak. Kevesen tudják, hogy az újrabőrözés költségének töredékéből helyreállíthatják üléseiket, kormányukat, kárpitjukat, kabátjukat vagy bármit, ami bőrből készül. Nem beszélve arról, hogy megmarad a gyári anyag. Egy normális minőségű autóbőr 300Ft-ba is belekerülhet. A gyártók természetesen ennek megfelelő minőségű és vastagságú, többnyire fedett bőröket használnak az ülésekhez, ám a gyakori és komoly igénybevétel hatására e bőrfelületek fokozottan igénylik a gyakori felületi tisztítást, és a kondicionáló ápolást, amivel biztosítható az értékes kárpitanyagok tartóssága.


Kisebb felületi hibákat elfed a kezelés, de nem festés jellegű! Ft Az igényelt időtartam egy nap, nem megvárható! A használt anyag beszívódása, és a hatás kifejtése ennyi időt igényel.


Egyedi cabrio ponyva tervezés, készítés, raktér takaró, bikini tető kivitelezés. A szövet cabrio tetők, valamint az autó belsejében lévő kárpitok, szőnyegek, textilek és alkantara felületek impregnálásához kifejlesztett. Autoglym vászontető tisztító és impregnáló készítmény cabrio autókhoz.


Több mint egymillió használt és új alkatrész egy helyen.

Cabrio üveg ablak visszaragasztás, cabrio ponyva készítés meglévő üveg ablakkal, javítás. Kabrió műanyag ablak csere, üveg ablak pótlás műanyag, víztiszta 1-mm-es gyári ablak fóliával. Műanyag nyílászárók, ajtók és ablakok karbantartása.


A beépített terasz és télikert műanyag ablak- és ajtó-konstrukcióinak rendszeres karbantartásával és ápolással biztosíthatjuk azok hőszigetelését és a takarékosság érvényesülését. Olvasónktól kaptuk ezeket a képeket, és a tömör leírást, ami egy több célra használható, mobil, mozgatható tetőt mutat be. A szemre is esztétikus szerkezet funkcionálhat garázsként, szélvédett, de akár hősugárzóval fűtött teraszként is, növényeink védett tárolójaként, vagy akár tűzifatárolóként is.


Autoglym Autóápoló eszköz árak, akciók, vélemények, Autoglym Autóápoló eszköz vásárlás.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések