2020. december 4., péntek

Ytong multipor hővezetési tényező

A Xella Magyarország Kft. A Multipor hőszigetelő lapok kiváló hőszigetelő tulajdonsággal rendelkeznek. Ennek alapja a millió apró pórusba zárt levegő, mely természeténél fogva jó hőszigetelő. A háló besimítása után még egy réteg Multipor habarcs felhordása szükséges, hogy a háló a habarcsréteg közepére kerüljön.


Belső oldali hőszigetelés esetén a Multipor ragasztóhabarccsal bevont felület közvetlenül festhető vagy mész alapú glettel simítható.

Fontos, hogy ásványi alapú, alacsony páradiffúziós. Ingatlanfejlesztőknek. A hőszigetelés kalkulátor segítségével meghatározható a lehűlő falszerkezetek hőátbocsátási tényezője - U értéke (korábbi nevén: k érték), valamint megjelenik a kiválasztott anyag hővezetési tényezője - lambda értéke, ezáltal meghatározható az optimális hőszigetelő anyag és optimális vastagsága. Minden szerkezet hőszigetelő képességét egy számmal lehet kifejezni. A Multipor ásványi hőszigetelő lap 1-ban homogén, stabil kristályszerkezetű, tömör, alaktartó, szálas anyag mentes, egyben kiváló hőszigetelő.


A lábazati hőhídmegszakító elem alkalmazása mellett a falazat padlóvonalánál a felületi hőmérséklet megemelkedik, ami által jelentősen csökken a penészesedés veszélye továbbá. A Multipor ragasztóhabarcs gyárilag előkevert termék, melyet az építkezés helyszínén közvetlenül a felhasználás előtt vízzel kell összekeverni. Cement és mész kötőanyagot, ásványi töltőanyagot és tulajdonságjavító adalékokat tartalmaz.

A ragasztóhabarcsok zsákos csomagolásban kerülnek forgalomba. Ennek a fejlesztésnek az eredményeként a Multipor ásványi lapokban a pórusok száma a falazóelemek pórustartalmának a többszöröse. Azt pedig biztos tudja Ön is, hogy a levegő.


Porotherm 30-as téglából épült a kertes, tetőteres házam hőszigetelés nélkül. Előbbi mellett szól, hogy kevésbé sérülékenynek tartom (nem horpad be, így nem megy bele víz). Ez a két rendszer az.


Az YTONG fajtái pedig közvetlenül a videófilm alatt találhatók, a bővebben felirat alatt az YTONG tégla mérete illetve mérettáblázata, súlya, anyagszükséglete, falazóhabarcs szükséglete, k érték ill. U hőátbocsátási tényező , a raklapon lévő mennyiség található. A falazás ideje is csökken ezzel. Márta Tibor Xella Magyarország Kft.


Tanács: Óvakodjunk az építőanyag kereskedők közléseitől, tisztelet a kivételnek, általában nem szakemberek, nem is értik, hogy mit íratnak ki az oldalukra, tapasztalatom szerint pontatlanok vagy légből kapott lambda veszteségi értékeket közölnek, az eltérés lehet akár is, hasonló a WinWatt és társai globál táblák. Online termékkatalógus, építőipari adatbázis, építőipari adattár, építőanyag, termékinformáció, ArchiCAD és online megoldás, online ajánlatkérés. Ytong válaszfal áthidaló - PSN. Alkalmazásával kitűnő hőszigetelés érhető el.


A Multipor lapok gyártásakor a még jobb hőszigetelés érdekében a pórusok számát növelik meg. A Mulitpor hőszigetelő lapok alkalmazásával a hőhidak elkerülhetőek, amelyek hőszigeteletlen szerkezetek esetében gyakran fennállnak. YTONG - MULTIPOR Ásványi hőszigetelőlap Környezettudatos gondolkodás és fűtési költség-megtakarítás.

A hőszigetelő anyagok fűtőenergiát takarítanak meg, és jelentős mértékben hozzájárulnak a környezetvédelemhez. A csekély számszerű eltérésre tekintettel, a talajjal érintkező szerkezetek esetében a külső oldali hőátadási tényező hatása elhanyagolható. Az üvegezésre és a távtartókra együttesen értelmezett átlag.


HŐÁTBOCSÁTÁSI TÉNYEZŐK ÖSSZEFOGLALÓ TÁBLÁZATAI.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések