2020. december 9., szerda

Volvo s60 teszt

A Volvo sosem volt még ennyire a németek nyakán - Kivéve persze ha dízelmotort, de a Volvo STettől függetlenül meglepően jó kocsi. Ezen egyrészt nincs Volvo logó, másrészt annyira drága és ritka lesz, hogy az egyszeri álmodozó látóterébe be sem kerül, kellett hát egy polgári poszter- Volvo , ez lett az STPolestar Engineered. Borzasztó ellentmondásos autó, nem lehet semmihez hasonlítani, vagy kategorizálni.


Ez egy T8-as, vagyis a turbós-kompresszoros. Many buyers will be attracted by the S’s sharp design.

It looks less boxy than the larger S9 and the low roof and familiar Volvo design cues have resulted in a very attractive saloon car shape. Tartósbérlet a nelsonflotta. A kizárólag itt készülő Sstílusos és gyors, a különféle változatai 2lóerőnél kezdődnek.


Minden jóval felszerelt Volvo 3-as BMW méretben, az előző évtized közepéről. Találkozhatunk a szokásos csapdákkal, viszont mindössze millió forintot kérnek érte, ráadásul a kényelem egy szokatlan szintjét hozza. A motorja nem csak erős, de a hangja is csúcs, ráadásul öthengeres.


Megmutatjuk, mire kell figyelni, ha.

Szépen, csendben a Volvo összehozott egy nagyon jó autót. Prémiumtermékhez illően a Volvo S60-nál sem csak az opciós felszerelések listája volt hosszú, de a motorkínálat szélessége is átlagon felüli a 1lóerős dízeltől a 3lóerős benzinesig. Mert hiába írom le, hogy ha egy 320d vagy Audi ATDI, netán CDI-Mercedes, akkor ez a - Carfinder szerint is - millió forintról 12-re felextrázott Volvo SDMomentum is ér ennyit, akkor sem fogja a márkajelfüggő magyar kipróbálni.


Nincs ma még egy ennyire durva downsizer, mint a Volvo. Mert neki ez csak egy Volvo mara a jómódú középréteg autója. Idehaza viszont mindenki.


The only pure petrol engine is a 2. T5) that pumps out 247bhp. That’s enough for a 0-60mph time of 6. The Sis, in essence, a saloon version of the Volvo Vestate. Amikor a Volvo tavaly ilyenkor leleplezte az S-at, meglepetések sorozatáról olvashattunk a svéd gyártó közleményében – egyrészt meglepődtünk azon, hogy az Snem kap dízelmotort, mint ahogy az amerikai gyártáson is. A Volvo az S60-as megjelenésekor már egy ideje erősen a prémium felé kacsingatott, így természetes, hogy a kötelező jelegű kényelmi és főleg biztonsági összetevők mind bekerültek már szériában a nagyrészt az S80-as szerkezeti elemeire és fődarabjaira épülő modellbe.


Discover Arval Lease Deals! Volvo XCVehicle Leasing for months. Find a Lease Deal with Arval!

Its engineers have developed an economically viable, effective powertrain strategy whereby four-cylinder diesel and petrol engines are adapted to a broad range of mission briefs with the use of. Első ránézésre könnyen összetéveszthetjük a Volvo S-ast az S80-assal. A cégnél a győztes csapaton ne változtass elvet úgy alkalmazták, hogy a sikeres nagyobb testvér formái alapján rajzolták meg az új modellt.


Ez a stratégia minden valószínűség szerint eredményes lesz. Természetesen összeállítottam álmai autóját is, egy BKV kék TAWD-t, de sajnos eléggé lelombozódtam, hogy az bizony közel millióra jött ki, pedig tényleg csak azokat az extrákat pakoltam bele, ami jó szolgálatot és plusz. The Volvo Vis a spacious estate car that’s also very comfortable.


The luxurious interior looks lovely but some trim pieces feel below par and the infotainment’s a little unintuitive. Hatásos és öncélú autó az S-as Polestar kivitele, ahogy egy sportváltozattól megszokhattuk. Négyhengeresként minden szempontból fenntarthatóbb lett, miközben csak egy kevés veszett el a varázsából.


Ezt a Volvót nem a praktikum, hanem a túraautós karakter teszi szerethetővé. Free Shipping on eBay. Missing Pixels and LCD Replacement month warranty.


We will help, we are dashboard repair specialists and repair all instrument panels.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések