2020. december 31., csütörtök

Üveg tárolóedény tetővel

Kép Üveg tároló edény tetővel 2. Kerek, bordásfalú üvegedény szívvel dekorált porcelán tetővel. Hengeres formájú üveg tárolóedény kerámia tetővel , kakas dekorral. Légmentesen zűró üveg tároló doboz nemesacél, domború dekorációval ellátott tetővel.


A híres Dressed kollekció része, melyben a régi formák egy. A légmentes záródást a fa tetőn lévő szilikon gyűrű biztosítja.

Konyhai üveg tárolódoboz Hműanyag- és üvegtetővel, 0. Szép üvegedény , vastag erős anyagból, jól záródó tetővel. Aromazáró üveg fűszertartó 4ml. A tálak egymásba rakhatóak. Színes üveg tárolóedény szett, db-os! Használható mikrohullámú.


Tárolóedény , edzett üveg aljjal és műanyag fedővel. A fedő bepattintható, így szivárgásmentes tömítést hoz létre. Az edények egymásra rakhatók.

L Szállítási idő: 9-munkanap A Luminarc termékei széles választékban megtalálhatóak, mind a tálalásban mind pedig a konyhai felszerelések között. Az üveget az átlátszósága, tisztasága és tökéletes vonalai jellemzik. Ideális, mint egy ajándék, amellyel nem fogsz csalódást okozni. Befőttesüvegeink, tea-, kávé- és cukortartóink és üvegedényeink praktikusak és stílusosak. Konyhád rendezett megjelenésű lesz, az ételeid frissek maradnak és modern, kifinomult és személyes darabjai lesznek az otthonodnak.


Nézd meg különböző stílusú, méretű és formájú darabokat a választékunkban. Vásároljon üveg -kerámia termékeket! Leifheit és Perfect home tál befőttes üveg mécsestartó kávékiöntő a Vasedény webáruházában. A tárolóedény teste üveg , a teteje porcelán. Konyhai, üveg , tárolóedény fa tetővel , piros szalaggal 7. Kekszek, liszt, cukor, vagy egyéb hozzávaló tárolására alkalmas üveg edény.


Nyakán dekoratív piros kockás szalag van. A befőttes üvegeket használhatja gyümölcsök, zӧldségek, lekvár és más élelmiszerek tárolására is. Csatos üveg tároló LINA 150ml vegyes színek A hermetikusan záró 1ml-es LINA üvegtároló vitathatatlan előnye, hogy gyakorlatilag bármilyen élelmiszerhez, legyen az fűszer, tészta vagy cukor, használható. Az eredeti amerikai befőttesüveg, a Mason Jar ihlette ezt az üvegcsét.


Szászszorszép alakban perforált fém tetővel. Kimondottan a Lamazuna szilárd kozmetikumok méretére tervezve, így a szilárd dezodor, fogkrém vagy sampon is kiválóan tárolható és szállítható benne. Ruhafogasok és állványok.


Orion Befőttes üveg készlet tetővel Sweet ml, db, színes mix.

Részletek Üzlethez. QUATTRO STAGIONI befőttes üveg 1l. Round befőttesüveg, 3ml - Kilner.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések