2019. november 28., csütörtök

Gumiápoló hab

Aktuális Gumiapoló ajánlatok az ÁrGép-en. Hasonlítsa össze az árakat! Gumiápoló hab 400ml SONAX GumiabroncsÁpoló Hab 4ml Tisztít, véd és ápol valamennyi típusú gumiabroncsot. Egyszerűen fújjuk a gumikra és kész!


Gumitisztító és konzerváló gumikerekek- gumi lábtörlő stb. Visszaadja a gumi természetes fekete fényét és víztaszítóvá teszi. Tisztítja, kondicionálja és fényesíti a gumiabroncsot. A készítmény szilikont és kis mennyiségű oldószert tartalmaz, mely véd az időjárás negatív hatásai ellen.


Nem károsítja a fékberendezést, magas fényt ad és vizes abroncson is alkalmazható. Nem alkalmas kétkerekű járművekhez. Felhasználási terület: gumiabroncsok. A gumiápoló az egyik legelterjedtebb autóápolási kemikália a műszerfalápolók után. Sikere, hogy rendkívül látványos eredmény érhető el vele másodpercek alatt és nem kell a felhordásával sokat bíbelődni.


Elérhető hab , folyadék, illetve olaj formában, most a tiszta szilikont ne soroljuk ide én nagyon ellene is vagyok. Megvédi a bôrt és a textíliát a nedvességtôl, valamint a rátapadt szennyezôdéstôl. Takarítsd le az autód úgy, mint egy profi: most megmutatjuk, hogyan fiatalíthatsz éveket az autód állapotán, pusztán egy kis munkával és néhány tisztítókellékkel.


Fizetési és szállítási információk. Csomag akár másnapra, de kb. Húsvét, Karácsony) előfordulhat, hogy 1-nappal hosszabb a szállítási idő, de azért dolgozunk, hogy. Get hab ens With Fast and Free Shipping on eBay. Looking For hab ens?


We Have Almost Everything on eBay. Berner gumiápoló hab spray gumiabroncsok egy munkamenetben történő tisztítása és ápolása. A SONAX Gumiabroncs Ápoló megtisztítja a szennyezett gumiabroncsot és visszaadja az időjárástól megkopott gumi eredeti mély fényét és telt színét.


A gumi élettartamát meghosszabbítja és színét felfrissíti. Segítségével még a gumiabroncsok és a lábtörlők is könnyedén megtisztíthatók, és visszanyerik eredeti színüket. Autoland a Gumiápoló kategóriában. Az egyik legrégebben használt gumiápoló a glicerin. Ez a természetes anyag már nagyon régen, és nem csak az autók gumialkatrészeinél használt gumiápoló.


Ugyanezt mondhatjuk el a gumiápoló hab , szilikon, vagy stift esetében is. A glicerin és a többi gumiápoló is azzal fejti ki védő hatását, hogy a gumi felületére. Nedves felületre felhordható, a keréktárcsát nem károsítja.


A hatóanyag tömíti a hajszálrepedéseket, víztaszító, impregnáló hatású. Autóápolás minőségi szerekkel, ápolja autóját Praktikusan! Még a legmakacsabb szennyeződéseket is könnyedén feloldja és visszaadja az időjárás által megkopott gumik mély fekete színét és fényét.


Segít megőrizni a gumik rugalmasságát és véd a kirepedezéstől. A palack tartalma kb.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések