2019. november 21., csütörtök

Spirál tápkábel

A termékárakat és szállítási díjszabást az adott forgalmazó az utolsó ÁrGép-es frissítés óta esetleg módosította. Minden ár az adott forgalmazótól származó bruttó ár, amely a szállítási költséget nem tartalmazza. A spirál kábelnek köszönhetően kis helyet foglal, bárhová magával viheti.


Specifikáció o Csatlakozó: USB 2. USB hosszabbító kábel – spirál 1m, USB hosszabbító kábel – spirál 1m – USB 2. Hálózati tápkábel laptophoz.

Mbps) – USB A dugó – USB A aljzat – Hossz: 1m, Elektroteknik. Kábelrendező spirál 4-25mm. V IEC Ceuro piskóta spirál tápkábel 1. Kedvező árak, gyors szállítás!


Magyarországi garanciával. V spirál tápkábel rádiós magnóhoz, videolejátszóhoz, borotvához, hajvágóhoz stb. Spirál PC tápkábel , eres, földelt. Lapp Kabel spirális tápvezetékek, melyek ellenállnak az állandó deformációnak.


Mi vagyunk a szakmai spirál kábel gyártók és szállítók, szakosodott nagykereskedelmi és személyre szabott szolgáltatás.

Ha érdekli, a mi spirál kábel, Üdvözöljük kap árajánlatot a gyárból. SHasználható gyártóberendezéseknél, szilikon és kadmium mentes, sugárzás álló, olajzsírózonUV és mikroba álló. Nagy ellenállóság agresszív kémiai anyagokkal szemben. Ipari környezetben használható.


Hírlevél feliratkozás Amennyiben szeretne bővebb információt termékeinkről, elsőként értesülni akciónkról, újdonságainkról, különleges ajánlatainkról, kérjük, iratkozzon fel hírlevelünkre! USB kábelek és csatlakozók – A legelterjedtebb megoldás. Ha górcső alá vesszük a különböző készülékeinket, azt fogjuk látni, hogy szinte mindegyik rendelkezik valamilyen USB porttal.


Raktárunkban számtalan típusú szalagkábel is megtalálható. Hifi hálózati tápkábel szerepe a jobb hangélményben. Az audio kábel belső és külső zavarokat is továbbít, amelyek végül torzítják a hangot.


Az elektromágneses zaj számos aspektusban csökkenti a zenei minőséget. A hifi tápkábel specialista LessLoss is megnevezi a problémát. A zavarok jelentős része ráadásul nem az. Sírkő készítés és felújítás több évtizedes tapasztalattal, megfizethető áron.


Gránit sírkövek széles választékban, nagy árengedménnyel! Egyedülálló szülinapot szeretnél? Itt az első kelléke! Ilyet nem találsz minden cukrászdában!

BOROTVÁLKOZÓ-ZSINÓR SPIRÁL hálózati kábel 1.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések